Met LRV-korting naar Cavalluna 2020

Cavalluna, Legend of the desert

Europa’s populairste familie-entertainmentshow met paarden komt terug en treedt voor de tweede keer op onder de nieuwe merknaam “CAVALLUNA” in Antwerpen in het Sportpaleis. Van 29 februari tot 1 maart 2020 wordt de arena omgetoverd tot een plek die het publiek uitnodigt om te dromen en zich te verwonderen.Van de makers van ‘Companions of Light’ en “World of Fantasy’Achter de naamCAVALLUNAschuilt wat sinds 2003 zo’n 7,5 miljoen toeschouwers in heel Europa heeft geraakt en geboeid, evenals alle paarden die al vele jaren bekend en geliefd zijn, en de beproefde mix van unieke ruitersport, grandioze decors en ontroerende muziek.

Al in zijn vorige producties ‘Companions of Light’ en ‘CAVALLUNA–World of Fantasy’ maaktecreatief directeur en producer Klaus Hillebrecht het publiek enthousiast met prachtige beelden, fantastische ensceneringen en een zeer onderscheidende soundtrack. De shows werden meerdere malen geroemd als de beste in jaren en waren te zien in overvolle stadions in verschillende Europese grootsteden.Met de nieuwe show ‘CAVALLUNA–Legend of the Desert’ wil de Emmy-genomineerde componist zijn eerdere successen voortzetten en een wervelend spektakel vol nieuwe dimensies creëren met de mooiste paardenrassen van Europa.

De magische scènes gaan gepaard met adembenemende optredens waarin mens en dier in perfecte harmonie samenwerken en het prachtige verhaal tot leven brengen.Maak je klaar voor ‘Legende of the Desert’De nieuwe show ‘CAVALLUNA–Legend of the Desert’ neemt je weer mee op een adembenemende reis. Het geheimzinnige verhaal van deze show draait rond een prinses van een woestijnvolk, die een ongelofelijke opdracht toevertrouwd krijgt. Ze moet het geheim van de legendarische Amazones vande Elementen ontrafelen om haar volk en de hele wereld van een groot gevaar te vrijwaren. Zal ze er op tijd in slagen om de eeuwenoude opdracht tot een goed einde te brengen en zo alles wat haar lief en dierbaar is te redden?

“CAVALLUNA – Legende van de woestijn” zal heel Europa betoveren met een fantastische symbiose van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek. Beleef deze spectaculaire show op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020 en verheug je nu al op nieuwe onvergetelijke momenten en beeldschone paarden. Kinderen t.e.m. 10 jaar genieten van een aanzienlijke korting.

Bestel je tickets met 7 euro LRV-Korting

Op zaterdag 29 februari 2020 – om 15u & 20u
Op zondag 1 maart 2020 – om 15u
Sportpaleis Antwerpen
 
Ticketlink LRV: https://www.teleticketservice.com/nl/event/cavalluna-legend-of-the-desert-cc0fbd76 - code: LRV