Win duo-tickets voor Flanders Horse Expo

Van 10 tot 12 februari vindt Flanders Horse Expo plaats in de hallen van Flanders Expo in Gent. Het is ondertussen al de 14de editie van FHE. Een mix van sport, spektakel en vorming. Met het paard en pony’s in een hoofdrol. In 2023 pakt het event uit met meer dan 70 demonstraties en verschillende wedstrijden binnen diverse paardensport-disciplines.

Ook voor de kids staat allerlei op het programma: ponyritjes, verzorging van pony’s, touwtje-trek tegen een trekpaard en nog veel meer!  Naast alle wedstrijden, shows en demonstraties die zich afspelen in de verschillende pistes, is Flanders Horse Expo bovenal een beurs. In het expo-gedeelte vinden paardenliefhebbers alles: van zadels, dekens en bitten over paardentrailers en paardenreizen tot informatie over verzorging,  gezondheid, paardenvoeding en nog zoveel meer.  

Je kan als LRV-lid één van de 5 duo-tickets winnen als je op Instagram of Facebook een foto/filmpje van je favoriete buitenrit-moment deelt. Vergeet daarbij zeker niet de hashtag #beleefLRV te vermelden. De vijf momenten die de meeste likes verzamelen tegen 5 februari winnen één van de vijf duo-tickets. Alvast heel veel succes! - Meer info: https://www.flanders-horse-expo.be/