Veel talent op de SBB-Competitie voor Jonge Pony’s in Moerbeke Waas

LRV organiseert niet alleen een SBB-Competitie voor Jonge Paarden. Ook voor jonge pony’s van vier tot en met zes jaar, staat er een SBB-Competitie voor Jonge Pony’s op de LRV-Agenda. LRV Moerbeke Waas organiseerde op 1 mei op hun gezellige oefenterrein. We geven u graag de winnaars mee. 

Liedewij van de Sijpe (LRV Moerzeke) won met Milly van Stal Het Noordereind (v. Vanity vd Buxushof) bij de allerkleinste zesjarige pony’s. Bij de zesjarige B-pony’s was er goud voor Jesse Van Steen (LRV Bornem), in een barrage met drie kandidaten, met de door de familie Fockaert gefokte Wonder van het Rozendaelhof (v. Twice as Nice). Jesse en Wonder bleven netjes foutloos in de barrage. Janne Goethals (LRV Bassevelde) zette een dubbele foutloze omloop neer bij de zesjarige C-pony’s met Kessington (v. Karlos) en dat was meer dan voldoende voor winst. 

Bij de zesjarige D-pony’s sprongen zes combinaties naar de barrage. Vijf combinaties bleven foutloos. De snelste was Ipa Bellerose D’Andane (v. Silver Bert) onder het springzadel van Millie Siccard (LRV Oud-Turnhout). Noor Meerschaert (LRV Sint-Gillis-Waas) reed Tallyho Adam (v. Kingstown Cavalier) naar de tweede plaats, voor Frédérique Van De Vyver (LRV Eksaarde Doorslaar) met haar Cruz van de Molendreef Z (v. Cabrio vd Heffinck). De Brp-hengst Washington van het Klavertje (v. Daho du Paradis) pakte plaats vier met Yelena Maertens (LRV Koningshooikt). De top-vijf werd afgesloten door orchid’s Malissa (v. Kristall van Orchid’s).

Dressur

Bij de allerkleinste 5-jarige pony's gaat de dressuurzege naar Pepper met Louise Konings (LRV Zoersel).  Janne Goethals reed Dromalga Smudge naar goud bij de vijfjarige A-pony’s. Bij de zesjarige A-pony’s is het goud voor Rotherdale Harold met Roderik Strubbe (LRV Lotenhulle) in zijn zadel.  Maïté Vanryckegem (LRV Eksaarde Doorslaar) reed Surprise van de Malle Ranch naar goud bij de zesjarige B-pony’s. Elodie D’hooghe (LRV Opwijk) reed Araya van de Nieuwe Heide naar winst bij de vijfjarige C-ponys. 

Bij de vijfjarige collega’s in de reeks voor stokmaat ‘D’  ging de zege naar Southwind’s Aleksis – Amuse (v. Furioso v. h. Enkershof).  Fleur Van De Velde (LRV Bornem) reed haar Anjoline v’t Oud Molenhuis (v. Tout Beau de la Cure) naar zilver. Het brons was voor Kato van Boxstael (LRV Haaltert) met Alita van ’t Hof ter Meeren (v. Beauty W). Bij de vierjarige D-pony’s is er goud voor Be My Date DLM  (v. Dating At) onder het dressuurzadel van Céryl Vanden Berghe. Kjenta Franco (lRV Bassevelde) stuurde Joly’s Ratina (v. Riddersholm Salem) naar zilver. Het brons ging naar Louise Verryckt (LRV Pulderbos) met Blits van Blommerschot (v. Nia Domo’s Bolero). Bij de vierjarige C-pony’s was de overwinning voor Floor De Witte (LRV Lokeren Heiende) met Booster (v. Pablo).

Alle resultaten

jonge pony

Meer info