Uitkijken naar spetterende SBB-Competitie voor Jonge Pony

Finales op fantastische locatie / kader

We kunnen er voorlopig nog niet veel meer over kwijt maar neem van ons aan dat het top zal zijn. Hier wil je al ruiter, fokker of eigenaar van jonge pony’s bij zijn.

LRV Maarkedal belooft dat de finale van de SBB Competitie voor Jonge Pony’s op de Bloso-Piste te Waregem bijzonder wordt. Het kader en de sfeer waarin de nationale kampioenschappen en KBC Dreamteam Cup worden verreden beloven topsport en ambiance. We kunnen er voorlopig nog niet veel meer over kwijt maar neem van ons aan dat het top zal zijn. Hier wil je al ruiter, fokker of eigenaar van jonge pony’s bij zijn. En uiteraard wil je hier als team graag een droomprestatie neerzetten die kan uitmonden in een selectie voor Jumping Mechelen! 

Ponyruiters en amazones met vier-, vijf- en zesjarige pony’s komen in aanmerking voor deze unieke wedstrijden met als einddoel de Nationale finale van de SBB competitie voor Jonge Pony’s.

!!!  Ook niet-stamboekpony’s en niet LRV-leden kunnen deelnemen aan deze wedstrijden. 

LRV-leden: inschrijvingen gebeuren door de clubverantwoordelijken in Eqify. Het inschrijvingsgeld (7€/proef) en de eventuele waarborg (5€/proef) zal aangerekend worden via de financiële fiche van de vereniging. Niet-LRV-leden:  inschrijvingen gebeuren via het LRV secretariaat (Waversebaan 99 te 3050 Oud-Heverlee, e-mail: s.fannes@lrv.be). Het inschrijvingsgeld bedraagt 10€ per proef. Het inschrijvingsgeld dient voor sluitingsdatum gestort te worden op rekening BE 62 7364 0368 4661 met vermelding van de wedstrijd en naam van de ruiter.

Klik hier voor alle info