Start Jumping Mechelen Indoor Masters ! - Startlijsten en belangrijke documenten online!

LRV is elk jaar in verschillende proeven vertegenwoordigt op Jumping Mechelen. Dat zal dit bijzondere jaar ook zo zijn. Hierbij een overzicht van de proeven waarvoor de info al beschikbaar is. - Deze pagina wordt regelmatig geactualiseerd en/of aangevuld! Ontdek alle indo over de Jumping Mechelen indoor Masters die er binnenkort al aankomen. Inschrijvingen voor LRV vanaf 21/09 via equester.be!

De eerste starlijsten staan online - lees zeker ook deze documenten: 

- Startlijsten Azelhof Lier 

Startlijsten Dena Stables Turnhout


-  Timing JM Indoor Masters - 10 en 11/10 - Paarden Lier 

Timing JM Indoor Masters - 10 en 11/10 - Pony's Turnhout 

Reglementering Achterbeenbeschermers

Gedragsregels in de paddock Handleiding stewarding 


Kalender

Door het succes van de afgelopen jaren zijn we verheugd dat we ook dit jaar kunnen samenwerken met dezelfde organisaties voor de kwalificatiewedstrijden. Daarbij ook dank aan onze nieuwkomer, Stoeterij Deloof, die ook een weekend zal hosten. We zijn hiermee alweer aan de 7e editie toe en streven er nog steeds naar zoveel mogelijk ruiters de kans te kunnen geven om deel te nemen aan dit fantastisch evenement tussen Kerst en Nieuw.  

Over verschillende indoor wedstrijden zullen zowel paarden al ponyruiters zich kunnen kwalificeren voor de JM-IM finales tijdens Jumping Mechelen. Deze finales worden verdeeld over de verschillende dagen van Jumping Mechelen 26-30 december. De JM-IM finales staan open voor Paardensport Vlaanderen ruiters en LRV ruiters.

We beogen meer kwaliteit dan kwantiteit. ‘Platte koers’ moet eruit, veiligheid wordt voorop gesteld en dit voor alle aspecten. Zo willen we onze ruiters en hun omkadering constructief belonen wanneer zij correct toiletteren en optomen, veilig inspringen in de paddock, alsook rijden met aandacht voor techniek van de pony/paard en de ruiter. Er is dan ook een soort van samensmelting van de Jeugd Cup en JM Indoor Masters waarbij we nog 2 extra categorieën verwelkomen namelijk ponies 60 en 70cm.

Deelnemen
Wil je deelnemen? Hang dan je competitie-uniform al maar klaar. Om te kwalificeren dien je punten te verzamelen. En die kan je bij elkaar sprokkelen op 10 verschillende indoorwedstrijden, georganiseerd door onze trouwe partners. Verzamel je genoeg punten, dan mag je aantreden tijdens de finales van Jumping Mechelen.

De JM Indoor Masters staan open voor leden van Paardensport Vlaanderen en LRV. Deze organisaties helpen je graag verder als je meer vragen hebt (reglement, praktische organisatie,…). I