Overzicht van de proeven waaraan LRV-ruiters/amazones kunnen deelnemen

LRV is elk jaar in verschillende proeven vertegenwoordigt op Jumping Mechelen. Dat zal dit bijzondere jaar ook zo zijn. Hierbij een overzicht van de proeven waarvoor de info al beschikbaar is. - Deze pagina wordt regelmatig geactualiseerd en/of aangevuld!

Jumping Mechelen Indoor Masters

Jumping: Startschot Jumping Mechelen Indoor Masters 2020

Door het succes van de afgelopen jaren zijn we verheugd dat we ook dit jaar kunnen samenwerken met dezelfde organisaties voor de kwalificatiewedstrijden. Daarbij ook dank aan onze nieuwkomer, Stoeterij Deloof, die ook een weekend zal hosten. We zijn hiermee alweer aan de 7e editie toe en streven er nog steeds naar zoveel mogelijk ruiters de kans te kunnen geven om deel te nemen aan dit fantastisch evenement tussen Kerst en Nieuw.  

Over verschillende indoor wedstrijden zullen zowel paarden al ponyruiters zich kunnen kwalificeren voor de JM-IM finales tijdens Jumping Mechelen. Deze finales worden verdeeld over de verschillende dagen van Jumping Mechelen 26-30 december. De JM-IM finales staan open voor Paardensport Vlaanderen ruiters en LRV ruiters.

We beogen meer kwaliteit dan kwantiteit. ‘Platte koers’ moet eruit, veiligheid wordt voorop gesteld en dit voor alle aspecten. Zo willen we onze ruiters en hun omkadering constructief belonen wanneer zij correct toiletteren en optomen, veilig inspringen in de paddock, alsook rijden met aandacht voor techniek van de pony/paard en de ruiter. Er is dan ook een soort van samensmelting van de Jeugd Cup en JM Indoor Masters waarbij we nog 2 extra categorieën verwelkomen namelijk pony's 60cm (tot 12 jaar) en scholieren/junioren 90cm.

Deelnemen
Wil je deelnemen? Hang dan je competitie-uniform al maar klaar. Om te kwalificeren dien je punten te verzamelen. En die kan je bij elkaar sprokkelen op 10 verschillende indoorwedstrijden (5 pony- en 5 paardenwedstrijden), georganiseerd door onze trouwe partners. Verzamel je genoeg punten, dan mag je aantreden tijdens de finales van Jumping Mechelen. Gedetailleerde informatie kan je terugvinden onder 'extra info'.


Timing JM Indoor Masters - 10 en 11/10 - Paarden Lier 

- Startlijsten Azelhof Lier 

Timing JM Indoor Masters - 10 en 11/10 - Pony's Turnhout 

- Startlijsten Dena Stables Turnhout

Reglementering AchterbeenbeschermersGedragsregels in de paddock Handleiding stewarding 


Kalender

Datum

Paarden

 Pony’s

Contact Paarden

Contact Pony’s

10-11 oktober

Lier

Turnhout

info@azelhof.be

marc.dergent@telenet.be

17-18 oktober

Opglabbeek

Hasselt

marijke@sentowerpark.com

info@manegewoutershof.be

24-25 oktober

Massenhoven

 

pwbliekendaal@hotmail.com

 

31 okt-1 nov

Oud Heverlee

 Torhout

vicky.verbist@hotmail.com

 info@stoeterijdeloof.be

7-8 november

Turnhout

Oud Heverlee

marc.dergent@telenet.be

vicky.verbist@hotmail.com

14-15 november

 

Opglabbeek

 

marijke@sentowerpark.co

 

Reglement

Protocol stijlrijden

INSCHRIJVEN VIA www.equester.be

 

 

Jeugd Cup Stijlspringen

Jeugd Cup Stijlspringen

Vanaf 2020 wordt het stijlspringen geïntegreerd in de Jumping Mechelen Indoor Masters. Er zullen geen aparte selectiewedstrijden georganiseerd worden. 


 

Reglement

Protocols