Op naar de LRV-Indoorkampioenschappen

De komst van Eqify, brengt ook een nieuw systeem van klassementen opmaken en publiceren met zich mee. Selecties opstellen, zoeken, herrekenen, controleren, nogmaals herrekenen, controleren, totdat we denken dat er iets vrij correct toonbaar is. Achter de schermen zijn we dus hard aan de verschillende selecties aan het werken.
 
Op https://online.eqify.horse/ga zou je vanaf dit weekend, als alles goed gaat, een aantal nieuwe zaken moeten kunnen raadplegen:

Ruiters en amazones van de LRV-provincies die klaar zijn met hun selectiewedstrijden,  zullen de selectiepunten/standen te zien krijgen.  60% van de resultaten zullen meetellen. Van daaruit kunnen de provinciale en nationale selecties gemaakt worden.  o

Voor ruiters en amazones van de LRV-provincies waarbij er nog selectiewedstrijden zijn dit weekend en volgend weekend, zullen een voorlopige ranking te zien krijgen met al de verdiende punten. Hier wordt nog geen rekening gehouden met de 60% regel. Deze wordt pas berekend na de laatste selectiewedstrijd.


Springen Rijverenigingen LRV Antwerpen - Provinciaal Indoorweekend 24 tem. 26 februari - Hippisch Centrum Moervelden


Indien u niet deelneemt, minstens één week op voorhand afmelden via mlspiessens@skynet.be. Voor alle Z-reeksen, worden de Z indoor proeven 20 x 40 gereden. Klik hier voor de dressuurproeven