LRV en Paardensport Vlaanderen: “Samen werken aan de basis van de mensport!”

Uitzonderlijk jaar met mogelijks een Finale & Super Finale!

Beste menner, groom en menliefhebber,

Paardensport Vlaanderen en LRV slaan ook het komende menseizoen de handen opnieuw in elkaar! Deze samenwerking heeft in het verleden reeds aangetoond zeer succesvol te zijn en garandeert een mooie doorstroom van basis tot (internationale) top. Iets waar beide partijen verder willen op inzetten.

In de indoorperiode ligt de focus op de Flanders Indoor Mencup. Al zal deze iets anders verlopen dan normaal. Dit heeft alles te maken met de corona-pandemie. Flanders Horse Expo liet weten waarschijnlijk niet te organiseren in februari 2021 en onderzoekt momenteel de opties om een alternatief te voorzien in het najaar 2021. We wachten dus vol spanning af en duimen voor een superfinale in Gent.

Echter niet getreurd! Paardensport Vlaanderen en LRV voorzien een uitgebreide kalender die zal worden afgesloten met een finale. De exacte locatie zal later nog bekend gemaakt worden. De gehele indoorperiode telt dus mee als een criterium, waarbij er in de finale dubbele punten kunnen worden verdiend. Wanneer er een superfinale volgt in Gent, dan speelt het eindklassement uiteraard ook een rol voor de startlijst op Flanders Horse Expo.

Ook in het outdoorseizoen wordt de samenwerking bekrachtigd. Zo kunnen LRV (CAV) – menners deelnemen aan Paardensport Vlaanderen CAV wedstrijden en kunnen CAV-menners van Paardensport Vlaanderen zich ook inschrijven op de menwedstrijden georganiseerd door LRV.

Klik voor meer praktische afspraken en het reglement 2020-2021.

We hopen jullie allen te mogen verwelkomen en kijken al uit naar de eerste wedstrijd!

Met vriendelijke groeten,

 

Arthur Tanghe                                                         Lies Vlamynck

Technisch Directeur                                               Algemeen directeur

LRV vzw                                                                    Paardensport Vlaanderen vzw