Corona-update: de exitstrategie wat betekent dit voor mij?

Algemene exitstrategie - federale overheid

Afgelopen zaterdag 25/04 deelden we reeds de grafische voorstelling van de gefaseerde aanpak m.b.t. de exitstrategie. Deze werd opgesteld door de overheid en behandelt de grote, algemene blokken en scenario's. Maar wat betekent dit nu concreet voor ons? Wat kan er en wanneer kan dit dan? Mogen we terug les nemen? Mag ik terug naar het oefenterrein? Mogen we terug onze groepsdressuur oefenen? 

Hieronder kan u per fase meer details terugvinden.

Heeft u na het lezen van deze verduidelijking nog verdere vragen, neem dan gerust contact met ons op: info@lrv.be of check de website van Paardenpunt Vlaanderen, het algemene informatieplatform voor de paardensector: https://www.paarden.vlaanderen/nl/home

Mogelijks terug wedstrijden vanaf 8 juni?

Aangezien Minister Wilmès gisteren officieel de start van de exitstrategie op 4 mei heeft bevestigd, kijken we halsterrand uit naar de (mogelijks) inrichting van kleinere wedstrijden. Indien er tijdens de verschillende fases geen terugval is en we ons kunnen houden aan het uitgeschreven scenario dan ziet het ernaar uit dat er kleinere wedstrijden zouden kunnen worden ingericht vanaf 8 juni. Dit is echter op dit moment nog geen zekerheid. We hopen hier de komende dagen meer concreet nieuws rond te ontvangen. Fingers crossed!

borgmans dressuur

We houden uiteraard altijd rekening met de algemene richtlijnen

• Afstand houden
• Gezichtsbescherming indien nodig
• hygiëne
• En als je ziek bent, blijf je thuis !

dressuur pony