Anouk Op Den Kamp rijdt naar de Provinciale Indoortitel in ZZ

Provinciale Indoorkampioenschappen LRV Antwerpen Dressuur

Niet alleen springen, maar evengoed dressuur tijdens de Provinciale indoorkampioenschappen in LRV Antwerpen. De Z-combinaties (ZZ, Z2 en Z1) reden hun indoorkampioenschap op zaterdag in rijhal Kraaienhorst.

Op zaterdag werd ook het Provinciaal Indoor-kampioenschap voor de Z-reeksen verreden. In de hoogste reeks ZZ ging de overwinning naar Anoek Op Den Kamp (LRV Oud-Turnhout) met Keandro Farena (v. Apache). Plaats twee, op één puntje van de winnaar, was voor Xanthe De Backer (LRV Broechem) met Obi van de Litzemaere (v. Bordeaux). Annelies Van Looveren reed naar de derde plaats met Odessa van ’t Gestelhof (v. Lord Leatherdale).

In de klasse Zwaar 2 was de titel voor Christoph Kreutziger (LRV Lippelo) met Diacontino C&T (v. Diacontinus). Julie Huygelen reed met Kinmar van de Reimeuter (v. Thunder van de Zuuthoeve) naar plaats twee en Eline Van De Mosselaer (LRV Koningshooikt) pakte brons met FS Lambada (v. Lord Loxley). Dat zijn drie combinaties van het LRV Gewest Mechelen-Kontich op het podium.

In de klasse Zwaar 1 was het provinciale goud voor Liesbet Van Dessel (LRV Noorderwijk) met Guilache D’Llano. Marie-Louise Spiessens (LRV Hingene) reed naar zilver met Celeron (v. Valeron) en Inge Deckx (LRV Dessel) pakte de bronzen medaille met Miracle Messi (v. Sir Donovan).

Klik hier voor de selectiestanden richting de Nationale Dressuur-indoor. De juiste selectie-aantallen moeten nog berekend worden. 

Alle resultaten