Welkom op de SBB-Competitie voor Jonge Paarden 2022!

De Belgische paarden zijn hot in de wereld. Dat weet u wellicht beter als eender wie. Verschillende paarden die nu op de internationale pistes wekelijks in de kijker springen, sprongen of liepen hun eerste wedstrijden in de wedstrijden van LRV en/of de SBB-Competitie voor Jonge Paarden. De BWP’er King Edward (Edward x Feo – f: Wim Impens) is op dit wellicht de bekendste uit dat indrukwekkende rijtje toppaarden.
 
De SBB-Competitie voor Jonge Paarden 2.0 staat voor degelijke parcoursen op goede bodems, democratische inschrijvingsgelden, regionale nabijheid en een mooie finale met de beste jonge paarden bij de vier-, vijf en zesjarige paarden op de knappe pistes van het Sentower Park in Oudsbergen.  Een ideale kans voor elke fokker, ruiter/amazone, handelsstal om jonge paarden uit te brengen en/of  te bekijken en te scouten. 
 
Bovendien wordt de inschrijvingsprocedure om een jong paard uit te brengen door niet LRV-leden een stuk eenvoudiger. Niet LRV-leden betalen via factuur 20 euro per paard voor twee parcoursen of twee dressuurproeven.
 
Via onderstaande link krijgt u alvast meer info en alle data en plaatsen. Een absolute aanrader als u jonge dressuur- en/of springpaarden heeft.
 
We kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen op de SBB-Competitie voor Jonge Paarden 2.0