Vier (oud-) LRV-ruiters/amazones in WK-selectie Eventing

Afgelopen week kwam de WK-eventingselectie bij elkaar in de prachtige infrastructuur van KBRSF-voorzitter van Stephan Detry in Nieuwpoort. Een zeer geslaagd initiatief overigens want de teambuilding miste zijn effect niet. LRV is trots dat vier van de vijf geselecteerde ruiters/amazones uit de (pony)werking van LRV komen. Het maakt LRV trots, dat het zijn rol als leverancier van talent kan blijven vervullen.  

Met Karin Donckers (LRV Minderhout), Senne Vervaecke (ex LRV Sint Pieters Leeuw, LRV Wolvertem en LRV Minderhout), Jarno Verwimp (LRV Gavere) en Maarten Boon (ex LRV Meise Wolvertem) als individuele deelnemer zien we vier ruiters uit LRV terug. Bovendien had bondscoach voor het eerst in jaren de luxe om uit een 15-tal combinaties te kunnen selecteren die op 4*niveau goed uit de verf komen. We wensen de Belgische deelnemers heel veel succes in Pratoni op zoek naar een Olympisch ticket voor Parijs.

Het WK Pratoni vindt plaats van 15 tot 18 september in het mooie Pratoni.  U kan alles volgen via: https://rechenstelle.de/en/agenda/2022/pratoni-del-vivaro-2/

De selectie: 

  • Lara de Liedekerke met Hermione d’Arville (v. Royaldik)
  • Karin Donckers met Fletcha van’t Verahof (v. Vigo d’Arsouilles) en reservepaard zijn volle broer: Leipheimer van’t Verahof
  • Senne Vervaecke met Google Van Alsingen (v. Watch Me)
  • Jarno Verwimp met Mahalia (v. Elvis ter Putte)
  • Individueel komt Maarten Boon met Gravin van Cantos.  Joris Vanspringel is de reserveruiter met de KWPN’er Creator GS (v. Kreator xx).