Uitdagingen tegen Corona-verveling

Kinderen thuis, ouders misschien ook, misschien niet … dat is voor iedereen anders maar dat het moeilijker en minder evident is dan tijdens ‘normale’ weken lijkt ondertussen wel duidelijk. Gelukkig helpt de zon een beetje en kunnen kids naar buiten (na het schoolwerk).

Van maandag tot vrijdag voorzien wij vanuit LRV alvast een leuke, leerrijke activiteit. Check elke dag rond 10uur onze sociale media (tijd genoeg wellicht) en laat je kinderen er mee aan de slag gaan.

Maak er een foto of video van, deel deze op sociale media en voeg #beleefLRV toe en verschijn op de website en sociale media van LRV. Hier bovenop geven wij elke week nog 3 groomkits weg aan de leukste foto of video. 

Wij dagen jullie dus elke dag uit van maandag tot vrijdag, maar je krijgt de hele week de tijd om deze activiteiten te delen op sociale media. Op zondagavond sluiten wij de activiteiten van de voorgaande week af en kiezen we de 3 leukste foto’s en/of video’s.

Ben jij nu benieuwd welke activiteiten er deze week op ons lijstje staan? Ga dan zeker een kijkje nemen op onze Facebookpagina of Instagram. Ondanks alles, veel plezier!