Tussenstanden KBC Eventingtrophy Gouden Teugel

Yarno Geeroms (LRV Haaltert) met zijn Cassandra GZ op één! Mandy Martens (LRV Moerbeke Waas) met Nabukodonsor T op twee en Gauke Simons (LRV Wuustwezel)  op drie. Ziedaar de voorlopige tussenstand van de KBC-Eventingtrophy Gouden Teugel Eventing na het najaarsluik 2021. In het voorjaar van 2022 gaat de competitie verder. De KBC Gouden Teugel wordt uitgereikt tijdens de Nationale Finale van de AVEVE Eventing Cup te Maarkedal op 24 april 2022. 

---------

Reglement KBC-Eventingtrophy – Gouden Teugel

 

 1. In het seizoen zal er op basis van de uitslagen van de eventingwedstrijden van de Landelijke Rijverenigingen een regelmatigheidscriterium onder de naam ‘KBC-Eventingtrophy – Gouden Teugel’ worden bijgehouden.

 

 1. Met dit initiatief willen de Landelijke Rijverenigingen samen met KBC-Bank en Verzekeringen beloftevolle combinaties aanmoedigen en in de kijker zetten.

 

 1. Ruiters/amazones tot en met 23 jaar die deelnemen in de klassen Licht, Midden en Zwaar komen hiervoor in aanmerking.
   
 2. Puntentelling: overeenkomstig de behaalde plaats in het eindklassement van de wedstrijd behalen de combinaties punten voor dit regelmatigheidscriterium . 1ste plaats: 10 punten, 2de plaats: 7 punten, 3de plaats: 5 punten, 4de plaats: 4 punten, 5de plaats: 3 punten, 6de plaats: 2 punten, 7de plaats: 1 punt.

Voor de combinaties uit de klasse Midden worden deze punten vermenigvuldigd met 1.25.

Voor de klasse Zwaar is de coëfficiënt 1.5.

 1. Voor combinaties die tijden het seizoen overgaan naar een hogere klasse worden de punten per wedstrijd vermenigvuldigd met de desbetreffende coëfficiënt.
   
 2. De 3 beste uitslagen over het ganse seizoen komen in aanmerking.
   
 3. Op de nationale cross gelden verhoogde punten x 1.5
   
 4. De tussenstanden van dit regelmatigheidscriterium zullen te raadplegen zijn op www.lrv.be