Tiny Grauwels pakt na outdoor- ook nationale LRV-Indoor-titel dressuur

Begin oktober 2023 werd Tiny Grauwels Nationaal LRV-Kampioene in de hoogste individuele dressuurklasse ZZ. Op de Nationale LRV-Indoor Dressuur in Oud-Heverlee, voegde Tiny, daar met haar Aripuana van Sint-Rochus (v. Alabastro S. Extra -f: Chantal Knuts), ook de nationale Indoortitel aan toe. De combinatie van LRV Tienen reed bij de jury bij de letter ‘C’ naar de eerste plaats. De jury bij ‘H’ deelde haar plaats twee toe. In het eindklassement was dat ruim voldoende voor de eerste plaats.  Het zilver gaat naar Charlotte Mast (LRV Geel ten Aard) met Exlposive van de Kempenhoeve (v. Schumacher – f: Marc Dries).  Nationaal brons was er voor Wim Nyssen (LRV Bredene) met Romy van de Kwadeweg (v. Fidertanz). Wim reed ook naar plaats vier met Magic (v. Fidertanz. Plaats vijf gaat naar Annelies Van Looveren (LRV Mol Achterbos) met Odessa van ’t Gestelhof (v. Lord Leatherdale).

In de Zwaar 2 -reeks is het nationale goud voor Senne Goris (LRV Arendonk) met Luraan-H (v. Geniaal).  Camille Brasseur (LRV Vissenaken-Glabbeek) loodste Hassan van de Guldennagel(v. Hotcha van ’t Rozendaal) naar de tweede plaats in deze sterk bezette reeks met 21 deelnemende combinaties. Het brons was voor Senne Schoors (LRV Noorderwijk) met Jagger Juna (v. Diarado). 

 

podium z2
Podium Zwaar 2 

 

De Zwaar 1-reeks gaat naar Sakina Van Dijck (LRV Morkhoven) met haar zesjarige Sumatra A.H. uit de fokkerij van Paul Peeters. Stijn Rombouts (LRV Sint-Lenaarts) reed Rebel King VS (v. Dream Boy) naar zilver, voor Tamara Heeren (LRV Assent) met D Kiarado van het Pannehof Z.

z1
Podium Z1

 

In Midden 2 mocht Ine Van Hoeck (LRV Sint-Lenaarts) plaatsnemen op het hoogste schavotje van het podium. Ze won met Melodie van ’t Laarhof (v. Special Agent Amour), voor Lars Gios (LRV Morkhoven) met Odeni van de Smoutmolen en Eric Scheirs (LRV Rillaar) met zijn Roe D’Art (v. Thorgal Biolley).

In de Midden 1-reeks nam Louise Wouters (LRV Kaulille) het goud mee naar Limburg. Ze won met Farah vd Stuyver (v. Fidertanz), voor haar provinciegenote Gwen Jansen (LRV Hechtel Eksel) met Nias v/h Blejanhof (v. Don Massimo). Geertrui Hofman (LRV Waasmunster) zorgde voor een Oostvlaamse podiumplaats, met Oh Belle van Sombeke (v. Thunder van de Zuuthoeve).

 

Klik hier voor alle resultaten