Thibault De Waele wint barrage D-Midden – Giel Kerkhofs wint het stijlrijden - Interprovincie gaat naar LRV Antwerpen

De nationale titel barema-A in de klasse D-Midden, gaat naar de provinciale indoorkampioen van LRV Oost-Vlaanderen. Thibault De Waele (LRV Eksaarde Doorslaar) reed een ultrasnelle barrage  met Regina-Drum van het Juxschot (v. Kantje’s Fahran). Goed voor de eerste nationale titel in de hoogste reeks, voor de dertienjarige ruiter. Thibaud Ebinger (LRV Meise-Wolvertem) springt met Melodie van de Vondelhoeve (v. Vedet van de Vondelhoeve) naar zilver, voor Lieslot Kooremans (LRV Merksplas) de ook in deze reeks knappe dingen deed. Met haar Dior en Pixie B (v. Cap Nord D'Hyrencourt). Goed voor brons en een vierde plaats in deze sterke reeks. Fien Massagé (LRV Kester) en Krusader van Orchid’s (v. Kanshebber) sprongen naar plaats vijf.

 

Giel Kerkhofs
In het stijlrijden gaat het goud naar Giel Kerkhofs (LRV Bocholt) met Kantje’s Ember (v. Justice H.R.)

 

In het stijlrijden gaat het goud naar Giel Kerkhofs (LRV Bocholt) met Kantje’s Ember (v. Justice H.R.). Ook vorig jaar was er goud voor Giel in het stijlrijden. Fien Massagé pakt zilver met haar Kuisader van Orchid’s en Thibault De Waele neemt na het goud nog een extra bronzen medaille mee naar Oost-Vlaanderen. Plaats vier in het stijlklassement is voor Xander Lamberts (LRV Kester) met Vico des Flagues (v. Quabar des Monceaux). Laure Cools pakt de vijfde plaats met Lomitas D.

Alle resultaten 

LRV - Antwerpen wint interprovincie-wedstrijd

Na de klasse D-Midden kon ook meteen het Interprovincie-klassement opgemaakt worden. Dat gaat met slechts vier punten verschil, naar LRV Antwerpen. LRV Brabant sprong naar plaats twee. De derde plaats is voor LRV Limburg