Thibault De Waele en Regina Drum van het Juxschot winnen zowel stijl als Barema-A in LRV Oost-Vlaanderen

Thibault De Waele (LRV Eksaarde Doorslaar) won op het Oost-Vlaams Indoorkampioenschap voor ponyruiters de hoogste springklasse D-Midden met z’n bekende pony Regina Drum van het Juxschot (v. Kantje’s Fahran). Zowel in de Barema-A wedstrijd als in het stijlrijden mocht de dertienjarige ponyruiter het groenwitte erelint opspelden.  Dubbel zilver in deze reeks was voor Rosie Sillis (LRV Moerzeke)met Woody Woodpaker (v. Dexter Leam Pondi) die op het Nationaal ponytornooi in Bassevelde, ook al nationaal kampioen werd in het stijlrijden. Hortence De Cleene (LRV Kallo) mocht zowel voor Barema-A als voor het stijlrijden aanschuiven voor een bronzen medaille met haar Midnight Engagement.

In de reeks C-Midden ging het goud naar Charlotte Van Gysel met Fabelous van de Kruishoeve (v. Nabor) die gefokt werd door Eric Polfliet in Sint-Kruis-Winkel. Caitlin De Wolf reed zowel in Barema-A, als in de stijlwedstrijd naar zilver. Kato Van De Vyver (LRV Eksaarde Doorslaar) bleef met haar Niemo “P”  (v. Rakker L) foutloos in de barrage van de klasse B-Licht. Het leverde haar meteen een gouden plak en een provinciale titel op. Jylynne Vic Vermonden (LRV Kallo) en Robbie F. (v. Tenkhoeve’s Roberto) sprongen naar zilver.

De klasse C-Licht gaat naar Floor De Witte (LRV Lokeren Heiende) met Kapoentje. Louise Van Gysel (LRV Kallo) wint in het stijlrijden met Miss Possible (v. Den Bramel’s Bucco). In de klasse D-Licht is het Barema-A-goud voor Aurélie Van De Walle (LRV Eksaarde Doorslaar) met Kantje’s Fabienne (v. Oosterbroek François).  Thibault De Waele en zijn Viny van Texelhof (v. Eternity van de N. Ranch) blonken andermaal uit in het stijlrijden.

Alle resultaten