Steven Mariën wint klasse Zwaar op ‘Chrysantencross’ van LRV Mol Achterbos

LRV Mol Achterbos presteerde het opnieuw om een bijzonder knappe eventingwedstrijd te organiseren. De cross-country in de Molse weilanden en bossen in herfstkleuren is altijd een kunststukje. De sfeer en gezelligheid is typisch LRV. 

In de hoogste reeks, klasse Zwaar, stonden tien combinaties aan de start. Steven Mariën (LRV Herenthout), die in Lausanne deel uit maakte van het zilveren EK-Team, kwam na de dressuur aan de leiding met zijn Noortje van de Wendy Kurt Hoeve (v. Contadoro van de Helle) en die gaf hij niet meer af na de cross-country en het springen. Plaats twee ging naar thuisamazone Sien Kahn (LRV Mol Achterbos) met Dominant (v. Vainquer). Plaats drie ging naar Mandy Martens (LRV Moerbeke Waas) met Nabukodonosor T (v. Nabab de Reve). Nele Revyn (LRV Minderhout) reed Nelson van Desta naar plaats vier en Evelien Bevers (LRV Meer) pakte met Crespada Z, een vijfde plaats.

In de klasse Midden ging het goud naar Clarisse Walbrecq  (LRV Minderhout) met Fussac de la Quairelle. Karin Donckers reed Olympic de Muze naar zilver. Rob Everaert (LRV Mol Achterbos) en zijn Mimosa pakte brons. Veerle Coolkens (LRV Lichtaart) reed naar plaats vier met Quadri CV Z, Christine De Haes (LRV Moorsel Tervuren) reed Canyon de Nyze naar plaats vijf.

In de reeks Licht waren er overwinningen voor Paul Laurijssen (LRV Meer) met Danti Z, Gitte Hertogs (LRV Oud-Turnhout) met Fazenda en Jef Huysmans (LRV Grobbendonk) met Merlot van de Brethei.

In de B-reeksen was er goud voor: Daniëlle Peeters (LRV Molenbeersel ’t Hasselt) met Jade-Linda FH, Ward Revyn (LRV Minderhout) met Sterre HK Z, Mirthe Verhulpen (LRV Tienen) met Ines des Bruyeres, Amber Claes (LRV Lommel) met Djuicy Z en voor de Nederlandse amazone Myrle Schoones met Nadance.

Alle resultaten (login en paswoord: LRV)