Stef Robberecht trekt als provinciale kampioen LRV Oost-Vlaanderen naar Nationale Indoorkampioenschappen

Vijf combinaties sprongen na twee foutloze omlopen naar de barrage van het provinciaal Indoorkampioenschap van LRV Oost-Vlaanderen. Slechts één van hen kon ook een derde maal foutloos blijven.

Klasse Zwaar

Stef Robberechts (LRV Moerzeke) pakt de provinciale titel met Gytta van hof Ter Naillen (v. Nabab de Rêve) in de hoogste reeks van LRV. Deze Gytta komt uit de Toulon-merrie Quinetje van het Spaans Kwartier die al verschillende internationaal springende paarden heeft gegeven. De tweede plaats was voor Amber Goethals (LRV Bassevelde) met Kosmic Black Ice van de Bucxtale (v. Ogano Sitte).  Het brons ging naar Ivan Van Hove (LRV Sint-Niklaas met Merijn van de Dielaerthoeve (v. Fantomas de Muze). Bart Temmerman (LRV Kalken) sprong met Klintons Daughter van de Ouburg (v. Clinton) naar plaats vier, voor Wouter Oelbrandt (LRV Waasmunster) met Karesse (v. Breemeersen Adorado).

Klasse Midden

In de klasse Midden was het goud voor Kiano Teirbrood (LRV Sinaai) met Best Mix It’s Me (v. Bamako de Muze). Ilse Desomviele (LRV Bassevelde) sprong naar zilver met Nice de Muze (v. Gemini XX (clone)). Kilian Franco (LRV Bassevelde) reed naar plaats drie met Quintus van ’t Martendonkerf (v. Wandor van de Mispelaere). Plaats vier was voor Wim Van Damme (LRV Moerzeke) met Pippa van ’t Verahof (v. Elvis ter Putte). De top-vijf werd volledig gemaakt met Tim deloose (LRV Zele) met Quintero van de Vossenhoek (v. Kannan).

Klasse Licht

In de klasse Licht sprongen 26 (!) combinaties een foutloze basisomloop. Het moest dus snel gaan in de barrage om te kunnen winnen. Wouter Oelbrandt was de allersnelste. En bovendien foutloos. Hij pakt de eerste plaats mee naar LRV Waasmunster met Loeka (v. Breemeersen Adorado). Thomas De Cock (LRV Eksaarde Doorslaar) reed naar de tweede plaats en een selectie voor de nationale indoor op 6 maart, met Nisra-R (v. Echo van Spieveld).  Hij pakte ook brons met Qristallo Ten Dam (v. Christallo I).  Arthur Vermeulen reed High Wind van Tschijberg (v. Dulf van den Bisschop) naar de vierde plaats en Amber Vandael (LRV Zele) pakte met Iara VDP Z een vijfde plaats.