Startlijsten Kersthappening

Helaas geen Jumping Mechelen in 2021.Gelukkig wel een alternatief in het Azelhof te Lier waar de proeven zullen verreden worden waar combinaties van LRV en Paardensport Vlaanderen zich voor konden selecteren. 

U kunt tijdens de dagen van de Kersthappening alle actie volgen via deze link


Beste ruiter/amazone,

In minder dan een week opent de ‘kersthappening’ in Lier haar deuren om jullie toch in die finale te laten starten waar jullie zo hard voor gewerkt hebben!

De startlijsten zijn inmiddels gepubliceerd en kunnen jullie terugvinden op Equipe via deze link: https://online.equipe.com/en/competitions/45303

We geven jullie graag nog enkele belangrijke praktische info mee:

  • Per ruiter zijn er maximum 2 begeleiders toegelaten. Ook kinderen moeten een bandje hebben en tellen dus ook mee als ‘begeleider’.
  • Zowel ruiter als de 2 begeleiders dienen zich persoonlijk aan te melden in de hoofdingang waar de CST-controle zal uitgevoerd worden.
  • Na de CST-controle kunnen de bandjes afgehaald worden aan de accreditatie eveneens in de hoofdingang. Maximum 3 bandjes per ruiter, er zijn geen extra bandjes te verkrijgen.
  • Mondmaskerplicht vanaf 6 jaar over het volledige terrein.
  • Er is geen publiek toegelaten op deze wedstrijd. Er zullen meerdere controles zijn. Geen bandje is geen toegang.
  • Er kan enkel gestart worden met ingeschreven pony’s/paarden. Dit zal streng gecontroleerd worden via chipcontrole. Niet-ingeschreven pony’s/paarden starten niet!
  • Er kunnen geen wijzigingen aan de startlijsten gedaan worden.

We hopen er samen met jullie een leuk en veilig evenement van te maken en wensen jullie alvast veel succes!

Maar geniet vooral eerst van de Kerstdagen!

Namens LRV, Paardensport Vlaanderen en Jumping Mechelen


Programma (PDF)

Extra info (PDF)