Simon Deruyter pakt provinciale indoortitel in LRV Brabant

Simon Deruyter (LRV Wmbeek) is de nieuwe provinciale LRV-Indoorkampioen van LRV Brabant. Hij zette met Liandor v/h Westhof (v. Wandor van de Mispelaere D’10) de snelste tijd neer van de vier barrage-combinaties en bleef bovendien als enige foutloos in de barrage van de klasse Zwaar (Z130). 

Eline Lopes (LRV Boutersem) en haar Nette van Kattebeek (v. Darco) sprongen naar zilver, voor Ben Thiry (LRV Orsmaal) met Prima Vera TB (v. Lavallino ter Klomp).  Dries Vanthienen (LRV Kortenaken) en Elordonne S (v. Lord Z) sprong naar plaats vier, voor Lente Dierckx (LRV Opwijk) met Ornella van het Lambroeck (v. For Pleasure). 

In de klasse Zwaar lukte het net niet. Maar in de klasse Midden (M120) lukte het wel voor de amazone van Eline Lopes.  In de barrage met negen combinaties bleef ze foutloos en was ze met haar Just a Lonely Boy Stuyvenberghof (v. Cicero Z) beduidend sneller dan Aline Serneels (LRV Gooik) met Montego van het Sarnahof (v. Calvaro). Leon Van Biesen (LRV Opwijk) sprong, met de door zijn vader Jan, gefokte Ray van den Blauwaert (v. Elvis ter Putte) naar de derde plaats, voor opnieuw Eline Lopes met Vi Fort Z (v. Vigo d’Arsoilles). Kobe Bruyninckx (LRV Bekkevoort) reed met Narenco (v. Bisquet Balou van de Mispelaere) naar de vijfde plaats. 

In de klasse Licht lieten 23 combinaties een dubbele foutloze omloop optekenen. Negen combinaties bleven ook in de barrage foutloos. De snelste was Seppe Follon (LRV Rillaar) met Veni Vidi Vici vh Pannehof (v. Vigo d’ Arsouilles). Claire Van Biesen (LRV Opwijk) sprong naar provinciaal zilver met Rosemary v/h Lilleveld. Clubgenoot Leon Van Biesen (LRV Opwijk)  reed Sue Van Den Blauwaert (v. Hunter’s Scendro) naar plaats drie. Inge De Baerdemaeker zette LRV Opwijk nog een beetje meer ‘in the picture’ met haar Sidan van de Rispen (v. Toulon). Ze pakte de vierde plaats voor Jelle Kumps met zijn zelfgefokte Sure Gold VHP Z (v. Solid Gold). 

In de reeks B100 was het Barema-A-goud voor Jente De Rijck (LRV Affligem) met Fara Droeshout (v. Tenor Mancias).   In het stijlrijden was het goud voor Arne Costermans (LRV Bekkevoort) met Toto van ‘t Elzenhout (v. Nixon van ‘t Meulenhof). 

 

Alle resultaten