SBB-Competitie voor Jonge Paarden Lommel - Richtlijnen deelnemers - Reeks vierjarige springpaarden verhuist naar zondag 16 juni !!!

Hierbij de praktische info voor de wedstrijd van 8 juni te Lommel! - klik hier voor de volledige omzendbrief met nieuwe timing 

BELANGRIJKE MEDEDELING:

SBB-Competitie voor jonge Paarden – Reeks vierjarige springpaarden verhuist naar zondag 16 juni

Na verwerking van de inschrijvingen van de SBB-Competitie voor Jonge Paarden in Lommel bleek, het oa. omwille van de verkiezingen en beschikbaarheid van de hulpdiensten, niet mogelijk om alle springpaarden te verwerken op 1 dag.  De dag zou veel te lang zijn om het gezond te houden.

Om toch de mogelijkheid te bieden aan alle ingeschreven combinaties en niet in te boeten op kwaliteit, is er na grondig overleg tussen organisatoren, LRV, gemeente en medewerkers, beslist om de wedstrijd voor vierjarige springpaarden te verplaatsten naar zondag 16 juni.

We begrijpen dat dit een beslissing is met de nodige impact maar er was helaas geen andere mogelijkheid.

De wedstrijd op 16 juni wordt een nieuwe wedstrijd in Eqify, dat betekent dat u opnieuw dient in te schrijven indien u wenst deel te nemen.

ALGEMEEN

  • De wedstrijdterreinen zijn gelegen aan de Speelpleinstraat 201 – 3920 Lommel.
  • Ruiters en amazones hebben gratis toegang. Alle ruiters zullen echter inkom betalen, maar ontvangen deze terug bij het bevestigen van hun deelname op het wedstrijdsecretariaat.
  • Deelnemers met 5 of meer paarden (of minimum 3 paarden per reeks) kunnen DINSDAG 4 juni een starttijd vragen op het secretariaat LRV (016/47 99 69) tussen 9.00u en 16.00 u!

!!! GELIEVE DIT GOED VOOR TE BEREIDEN EN UW UREN BIJ DE HAND TE HEBBEN !!!

  • In de loop van donderdag 6 juni wordt aan de overige ruiters een starttijd toegekend.
  • De definitieve startlijsten zullen gepubliceerd worden op www.lrv.be en op www.eqify.LRV.be. Deze dienen strikt opgevolgd te worden!

 

LET OP ! De wedstrijd is VOLZET !

Er worden GEEN BIJ-inschrijvingen aangenomen, ook niet ter plaatse !