Ruben Houben voegt nieuwe provinciale titel toe aan zijn rijkgevulde palmares

Foto: ©Linda Vangansewinkel

Ruben Houben is een straffe ruiter. Hij heeft al verschillende nationale en provinciale titels op zijn CV staan en daar voegde hij afgelopen zondag nog één aan toe. Ruben Houben van LRV Guigoven bleef met Chardonnay van Visa Versa Z (v. Cicero Z) als enige foutloos in een barrage met drie. 

Wout Michiels (LRV Lummen) reed naar het provinciale zilver met Octavia (v. Kannann, voor Michel Soors met zijn zelfgefokte Madonna Tessa van de Bresser (v. Carabas v/d Wateringhoeve). Lauren Vangronsveld (LRV Gellik) plaatste Leonidas van de Broy (v. Copin van de Broy) op een vierde plaats, voor Tom Moris (LRV Bocholt) met Galansa (v. Quasimodo vd Molendreef). 

In de klasse Midden sprongen vijf combinaties naar de barrage. Drie combinaties bleven foutloos, maar de snelste was Tom Morris (LRV Bocholt) met Greenvalley’s Lady C Z (v; Global Express). Bram Brans (LRV Lommel) sprong met de zelfgefokte Rambo van de Trepkes (v. Elvis ter Putte) naar een zilveren medaille, voor Carmen Moors (LRV Zutendaal) met Sagan van de Moorkenshoeve (v. Bisquet Balou vd Mispelaere).  Ann Thielen (LRV Meeuwen) en Kyra v/h Dingeshof (v. Darco). Nick Vrancken (LRV Neerpelt) sprong naar de vijfde plaats met Quickly van het Heidehof (v. Kannan). 

In de klasse Licht, kreeg het Limburgse publiek een barrage met negen combinaties. Zeven combinaties bleven foutloos en de allersnelste bleek Stijn Loos (LRV Overpelt) met Spelcial Lady-L (v. Arezzo VDL). Thomas Verkinderen (LRV Stevoort) reed Lukito v/h Ijzeren Lindenhof (v. Heros v/h Ijzeren Lindenhof) naar de tweede plaats, voor Jana Guffens (lRV Vechmaal) met O de Vie van het Heidehof (v. Vigo d’ Arsouilles). Plaats vier gaat naar Lara Schodts (LRV Herk de Stad) met Largo van de Dornehoeve (v. Cassanova). Leander Jackers (LRV Meeuwen) maakt de top-vijf compleet met Flicka Derick (v. Contendro). 

Tim Cox (LRV Sint-Huibrechts-Lille) reed Typhoon van de Beuzerik (v. Highway M TN) naar de eerste plaats in de Barema-A van de reeks B100. In het stijlrijden ging het goud naar Agneta Cleuren (LRV Vlijtingen) met Shecraine van de Brouwershoeve (v. Chilli Willi). 

Alle resultaten