Ruben Houben en zijn Quick Diamant HR pakken provinciale indoortitel in Limburg

Als Ruben Houben zich plaatst voor de barrage, dan weet je dat het snel zal gaan. Met zijn zelfgefokte Quick Diamant HR (v. Diamant de Semilly) – what’s in a name – was de ruiter van LRV Guigoven de allersnelste en bovendien foutloos in de barrage van de klasse Zwaar. Vijf combinaties hadden zich na twee foutloze omlopen geplaatst.  Ruben vertrekt straks op 5 maart als provinciaal kampioen van LRV Limburg naar het Nationaal Indoorkampioenschap van LRV en zal daar ongetwijfeld bij de favorieten horen.

De tweede plaats gaat naar Jeroen Brebels van LRV Overpelt met Iberlina RV (v. Denzel v’t Meulenhof). Steven Konings (LRV Riksingen) de outdoor nationale kampioen van 2018 pakte brons met Fifi des Hayettes. Leen Geysen (LRV Stevoort) reed naar de vierde plaats met Let’s Go v/h yzeren Lindenhof (v. Heros v/h Ijzeren Lindenhof). Monique Becker (LRV Lummen) en Laville Topfok sprongen naar plaats vijf.

In de klasse Midden gaat het provinciale erelint naar Lauren Vangronsveld (LRV Gellik) met Leonidas van de Broy (v. Copin van de Broy). In de L-reeks is er goud voor Jana Guffens (LRV Vechmaal) met O de Vie van het Heidehof (v. Vigo d’ Arsouilles). De stijlspringwedstrijd werd gewonnen door Luna Hartkamp (LRV Overpelt) met Orinta L (v. Joop 111). De Barema-A was voor Elise Ceyssens (LRV Meeuwen) met Hot Key SR (v. Harley VDL).

Voor alle resultaten klik hier