Regenweer eist zijn tol ... Afgelastingen LRV weekend 6 en 7 augustus

Helaas eist het regenweer van de voorbije en wellicht ook de komende dagen zijn tol. De tornooien van LRV Vissenaken,  LRV Herk de Stad en LR V Kasterlee kunnen helaas niet plaatsvinden. 

LRV Broechem

Ook in allerlaatste instantie werd omwille van de zware en aanhoudende regenval, het ponytornooi van LRV Broechem afgelast. Meer info volgt later. 

LRV Herk de Stad: 

Mededeling LRV Limburg: Tot onze spijt zijn we genoodzaakt om het Ruitertornooi van Herk de Stad van komende zondag 6/8 af te gelasten wegens de aanhoudende slechte weersomstandigheden, en waarbij Manege het Woutershof de terreinen en wachtterreinen wil sparen...Omdat er niet direct uitwijkmogelijkheden zijn en toch iedereen mocht deelnemen aan dit tornooi, zal er geen ander tornooi in de plaats komen. Dus het blijft voor alle verenigingen 1 tornooi minder dit seizoen.

LRV Vissenaken-Glabbeek

Mededeling LRV Brabant: Het ponytornooi en ruitertornooi Vissenaken-Glabbeek van 5 en 6 augustus zijn wegens de slechte weersomstandigheden noodgedwongen afgelast. Momenteel wordt er volop onderzocht wat de beste oplossingen zijn voor het verplaatsen van deze tornooien. Alle mogelijke opties worden nog bekeken, zodra de beste keuze gemaakt is, zal ook deze gecommuniceerd worden. Alle nodige verschuivingen zullen nadien in Eqify gemaakt worden, en zal er opnieuw ingeschreven moeten worden via Eqify op de eventuele nieuwe data.

LRV Kasterlee

Mededeling LRV Antwerpen: Het tornooi van LRV Kasterlee kan helaas aanstaande zondag 06/08 NIET plaatsvinden. De wedstrijd wordt verschoven naar zaterdag 12/08 voor het PT te Kasterlee. De wedstrijd wordt terug opengezet om eventuele afmeldingen, bij-inschrijvingen te genereren. De wijzigingen kunnen aangebracht worden tot zondag 06/08 24u!!! Maandag-Dinsdag en Woensdag zullen er terug rijtijden ingevuld moeten worden. We beseffen dat dit geen ideale oplossing is, maar het weer hebben we jammer genoeg nog steeds niet in de hand.