Raf Kooremans wint Z-Indoor II - Provinciale selectie Z-combinaties online!

Raf Kooremans is de snelste op Z-Indoor LRV Arendonk @ Dena Stables

Maar liefst 110 combinaties begonnen in december aan hun eerste van twee Z-indoors. Na twee spannende wedstrijden mogen 43 combinaties uitkijken naar de Provinciale kampioenschappen in de Moervelden op 1 maart.   U vindt de selectie onderaan bijgevoegd bij dit bericht.

Raf Kooremans (LRV Merksplas) en Cavalor Chai Chai (v. Westering Star) voelden zich duidelijk in hun sas in de knappe infrastructuur van Dena Stables in Turnhout.  De regerende nationale kampioen reed een bijzonder snelle en foutloze barrage. Het leverde hem een eerste plaats op. De tweede plaats ging naar Vincent Van De Poel van LRV Mol Achterbos met Helianthe (v. Quadrillo). Stef Bossaerts (LRV Broechem) reed met F-Magic van de Wilgendreef Z naar de derde plaats. Dirk Vinckx (LRV Meer) en Equiline van de Marsweg (v. Action Breaker) sprongen naar plaats vier. Plaats vijf ging naar Shelsey Berkvens van LRV Beerse met Melanie (v. Galisco van Paemel).

Tijdens de eerste Z-Indoor, eind december in Copeba te Brecht, ging de zege naar Joeri Van Looveren van LRV Brecht met Flavio (v. Querlybet Hero). Tom Stoffelen (LRV Pulderbos) en Madam (v. Inshallah De Muze) reed toen naar plaats twee, voor Janne Paridaans (LRV Oud-Turnhout) met Garry van de Pertjeshoeve (v. Electro).

In de klasse Midden was er goud voor Jan Janssens van LRV Meerhout met Jezuiet van de Kwade Heide (v. Cavaggio van de Holstenhoeve). Leen Wuyts (Larinka van ’t Lusthof) van LRV Weelde Ravels  reed naar plaats twee. Pieter Van Den Bergh (Natcho vd Riloo) van LRV Kalmthout sprong naar de derde plaats.

Video van de barrage van Raf Kooremans en Cavalor Chai Chai