Proficiat Tine Magnus !!!

Tine Magnus werd in Arville Belgisch kampioen eventing met haar Champagne Pia Z (Teocalli La Silla x Quinar Z). Na een hele knappe cross-country schoof ze door van plaats vier (na dressuur en springen) naar plaats één in het sterk bezette Belgisch kampioenschap. 

Een bijzonder knappe prestatie van Tine en een beloning voor haar harde en goede werk. Haar gedrevenheid en voetjes-op-de-grond mentaliteit. Tine is overigens lid van LRV Elen en ze leerde de stiel in de ponyclub van LRV Merchtem. Eerder deze maand won Tine ook al het BK voor zevenjarigen in Waregem.

Plaats twee was voor Laura Loge. Lara de Liedekerke reed naar plaats twee. Jarno Verwimp  (LRV Gavere), ook zo’n jong eventingtalent dat uit de ponywerking van LRV komt, pakte plaats vier met Kyba van de Jomaheide (Cassanova x Crack C).  Karin Donckers (LRV Minderhout) en haar Leipheimer van het Verahof (Teocalli La Silla x South Gale xx) reden naar een vijfde plaats. Ook dat is knap te noemen als je weet dat Karin terugkomt na een zware blessure. ‘Respect’ is hier het enige passende woord.

Tine Magnus
Tine Magnus met Champagne Pia Z