Ontdek het (aangepast) programmaboekje voor de Nationale Finale SBB-Competitie voor Jonge Pony's en KBC Dreamteam Cup

Nationale Finale SBB-Competitie voor Jonge Pony's + KBC Dreamteam Cup - maandag 29 mei - LRV Vissenaken Glabbeek

 

 

 

!! OPGELET E40 AFRIT BOUTERSEM IS MAX 7,5 TON - VRACHTWAGENS VIA E314 AFRIT AARSCHOT

 

Toppaarden en toppony’s worden niet als toppaarden of toppony’s geboren. Hoogstens kan je bij de geboorte proberen om de juiste genen mee te geven. Die bepalen net als de opvoeding voor een groot stuk de fysieke capaciteiten en de mentale instelling.

Wat voor een groot stuk bepaalt of een paard of pony evolueert naar een toppaard of toppony is de opleiding van het dier. LRV en SBB hebben dat perfect begrepen en de LRV-werking leent zich uitstekend voor de opleiding van jonge paarden en pony’s. De tornooien en de SBB-Competitie voor jonge paarden en pony’s zijn ideale leermomenten in een competitieve context.

De lijst met paarden en pony’s, net als ruiters en amazones overigens, die de overstap naar de absolute topsport vanuit LRV  hebben gemaakt is bijzonder lang. We mogen dus zonder enige schroom stellen, dat de SBB-Competitie voor jonge paarden en pony’s  zijn absolute waarde heeft in het succes van de Belgische paarden en pony’s, die overal ter wereld gegeerd zijn. Vooral de springpaarden, meer en meer ook de dressuurpaarden.

Tijdens deze Nationale Finale van de SBB-Competitie voor Jonge Pony’s ziet u de beste vier- vijf- en zesjarige pony’s aan het werk met hun gemotiveerde ponyruiters en amazones op de prachtige terreinen van LRV Vissenaken-Glabbeek. Een verzameling van talent.

Na de finales van de SBB-Competitie voor Jonge Pony’s, presenteren wij u ook graag de KBC-Dreamteam Cup.  Een spannende wedstrijd waarin teams op zoek gaan naar een ticket voor de finale tijdens Jumping Mechelen. Tijdens die finale krijgen ze de hulp van topruiters/amazones die via LRV de weg vonden naar de absolute topsport. Het maakt de cirkel helemaal rond.

We wensen u alvast een heel fijne Pinkstermaandag en heel veel plezier tussen al dat jonge talent/geweld.