Nikolas Matthijs provinciaal indoorkampioen LRV Oost-Vlaanderen

Nikolas Matthijs (LRV Lochristi) is de Oost-Vlaamse indoorkampioen  klasse Zwaar (Z130). Met zijn door Luc Matthijs gefokte Quelle Dame van de Voorde (v. Elvis ter Putte) bleef bij foutloos in de barrage na twee foutloze basisomlopen. Dat lukte niet voor Amber Goethals (LRV Bassevelde), twee foutjes in de barrage plaatste haar met Kosmic Black vd Bucxtale (v. Ogano Sitte) op de tweede plaats; voor Jonas Berkers (LRV Zele) met Quonka vd Bisschop (v. Diamant de Semilly). Plaats vier gaat naar Thomas De Cock (LRV Eksaarde Doorslaar) met Lanson-R (v. Echo van ‘t Spieveld) en Dorien Berkers (LRV Zele) met Argos van Hof ter Naillen (v. Querlybet Hero). 

In de klasse Midden (M120) is de provinciale titel voor Kiano Teirbrood (LRV Sinaai) met Best Mix It’s Me (v. Bamako de Muze). Hij bleef in een barrage met acht kandidaten, foutloos en was sneller dan Niek Bartholomeus (LRV Sint-Gillis-Waas) met Rozette van ‘t Heike (v. Kaiser van het Lambroeck) en Caitlin Vertongen (LRV Appels) met Aphrodite van ‘t Sas Z (v; Aktion Pur Z), op de plaatsen twee en drie. 

In de klasse Licht ging het goud naar Femke Penneman (LRV Kieldrecht-Vrasene) met Presence van d’Avrije (v. Kadans van de Mispelaere). Bart Temmerman (LRV Kalken) en Deff Leppard (v. Zucchero) sprong naar plaats twee, voor Ken Sneyers (LRV Eksaarde Doorslaar) met Cuore d’Italia. 

Alle resultaten