Niels Van Rossem gaat als Brabants Kampioen naar de Nationale Pony-indoor

Drie ponyruiters kleurden de barrage van de klasse DM (D110) op de provinciale indoorkampioenschappen van LRV Brabant in de Ruiterschool. Xander Lamberts (LRV Kester) en zijn Olily-V (v. Dynamite van het Hazelaerenhoekje) bleven foutloos. Niels Van Rossem (LRV Wambeek) met zijn Tesla van het Klavertje (v. Ulk d’Ete) ook. Die laatste bleek aan de finish één seconde sneller dan Xander en dat leverde hem de provinciale titel op. Claire Van Biesen (LRV Opwijk) reed met Pallieter (v. De Hofstede Halesius) naar de bronzen medaille. 

Claire Van Biesen won het stijlrijden, voor Xander Lamberts met Eikenhorst’s Manfred (v. Luckington Sportaide). Met Olily - V reed hij naar het provinciale brons.  In de klasse D-Midden (C100) sprong Nena Peeters (LRV Wambeek) met Isaura van de Bloemenhoeve (v. Calipso van de Vondelhoeve) naar provinciaal goud. Elodie D’Hooghe reed met haar Adriaan van de Claevervallei naar het zilver. Het stijlrijden leverde net hetzelfde podium op. 

In de klasse B-Licht (B80), was het provinciale goud door Lobke Vermeir (LRV Opwijk) met Wablief de Weikes (v. Goldfinger), die als enige tweemaal foutloos bleef. Nynke Van Den Eynde (LRV Asse) sprong met Olly Jumper van de Leeuw (v. Ive van de Delthoeve) naar zilver, voor Briek Heyvaert (LRV Opwijk) met Mindy van het Klavertje (v. Goldfinger).  In het stijlrijden was goud voor Lobke. Briek reed naar zilver. Het brons was voor Nynke. 

In de klasse C-Licht (C90) ging het erelint naar Jars Vermeir (LRV OPwijk) met Sun Shine (v. Nicolai).  Het stijlrijden was voor Camille Leemans (LRV Grimbergen) met Viorika van de Mispelaere. In D-Licht (D100) was Barema-A voor Fien De Coninck (LRV Asse) met Versace Prinseveld DSC (v. Konquistador van Orchid’s). In het stijlrijden mocht Estelle Van Den Brandt (LRV Opwijk) als eerste in de prijsuitreiking aanschuiven met Pepper Daisy van de Goorhoeve (v. Vedet van de Vondelhoeve).  

Lobke Vermeir (LRV Opwijk) won het stijlrijden in de klasse AB (A60) met Voerman Ymalia (v. Friars Jackpot).

Alle resultaten