Nationale Indoorkampioen Thibault De Waele wint ook SBB-Competitie voor zesjarige springpony’s in Eksaarde-Doorslaar

Samen met de SBB-Competitie voor Jonge Paarden, organiseerde LRV Eksaarde Doorslaar ook een SBB Competitie voor Jonge Pony’s. In de sterk bezette reeks met zesjarige D-pony’s sprongen maar liefst zeven jonge pony’s na twee foutloze omlopen naar de barrage. In die barrage bleven vier combinaties foutloos. De snelste was Viny van Texelhof (v. Eternity van de N. Ranch) gefokt bij Jozef De Waele in Lokeren. Viny sprong naar goud onder het zadel van kersvers Nationaal indoorkampioen van de klasse D-Midden, Thibault De Waele (LRV Eksaarde Doorslaar). (foto) 

Plaats twee gaat naar clubgenote Fréderique Van De Vijver met Vonk van de Groenheuvel (v. Daho du Paradis f: Dries Ceuppens). Het brons is voor Versace Prinseveld DSC (v. Konquistador van Orchid’s) met Fien De Conninck (LRV Asse) in het zadel. Fien wordt ook vierde met haar tweede pony Kornet Ps (v. Kanshebber). Marie Hendrickx (LRV Sint-Niklaas) reed naar de vijfde plaats met Brownstables Hannessy (v. Brummerhoeve’s Levi H). Guust Boon (LRV Lochristi) reed naar plaats zes met Vixey van de Bucxtale (v. Kodjo van Orchid’s) en Tiany Adriaensen (LRV Herselt) pakte plaats acht met Ventoux du St Georges (v. Machno Carwyn).

In dressuur gaat de zege naar Violet van het Koetshuis (v. Calipso van de Vondelhoeve) onder het zadel van Paulien De Spiegeleer. Lente Raats (LRV Wuustwezel) reed Rafiki (v. Quantro Curo) naar plaats twee, voor Fréderique Van De Vijver met Vonk van De Groenheuvel.

 

Ontdek hier alle resultaten