Nationale Finale SBB-Competitie voor Jonge Pony’s en KBC Dreamteam Cup

LRV Eksaarde-Doorslaar kreeg de zon er gratis bij op de SBB Finale voor jonge Pony’s en de KBC Dreamteam Cup. De fijne LRV-sfeer en spannende pony-sport waren zoals altijd de basisingrediënte van deze klassieker op de LRV-kalender. De resultaten en het verslag van de SBB-Finale voor Jonge Pony’s komen maandag online. We kunnen u nu al een verslagje en de foto’s van de Dreamteam Cup meegeven

LRV Oost-Vlaanderen boven in de KBC Dreamteam Cup

De KBC Dreamteam Cup ging naar LRV Bassevelde. Geike De Kesel, Kjenta Franco en Killian Franco snelden naar de snelste tijd  en ze bleven bovendien foutloos met het (Dream)team. Plaats twee was voor de Wase Wolfjes van LRV Kallo. Knappe prestatie van Wout Van Moer, Charlotte Van Gysel en Marie-Joëlle Goeminne. Het brons ging naar LRV Lochristi. Luna Laemont, Marthe Boon en Gust Boon brengen een bronzen medaille en een plaats op Jumping Mechelen mee naar huis.

wase-wolfjes
De Wase Wolfjes 
Lochristi
LRV Lochristi
viertotacht
Plaatsen vier tot en met Acht : The Beauty's - LRV Eksaarde Doorslaar (4) - Team Geysen - LRV Wuustwezel (5) - De Kadeekes - LRV Eksaarde - Doorslaar (6)  - LRV Bassevelde (7) - Three Stars LRV Bassevelde (8)