Minne Vossen en Elise Ceyssens als provinciale kampioenen D-Midden LRV Limburg naar nationale Indoorkampioenschappen

LRV Bocholt organiseerde afgelopen zondag het provinciaal indoorkampioenschap Springen Pony’s van LRV Limburg. Na een fijne en sportieve dag werden de eerste provinciale erelinten van 2022 uitgedeeld. We kennen meteen ook de eerste geselecteerden voor de nationale LRV-Indoorkampioenschappen op 5 maart 2022 in de Ruiterschool in Oud-Heverlee.

D-Midden

Minne Vossen van LRV Bocholt was met haar Injas, duidelijk de snelste in de barrage van de klasse D-Midden. Ze won voor Femke Jansen (LRV Hechtel Eksel) met Girl’s Cora (v. Country) en Flore Geerits (LRV Bocholt) met Bliksem. Het stijlrijden ging naar Elise Ceyssens (LRV Meeuwen) met Afelio van de Kerckenbulck (v. Nabor). Flore Geerits reed naar zilver en Laure Tijskens (LRV Bocholt) sprong stijlvol naar brons met Passion van de Vondelhoeve (v. Calipso van de Vondelhoeve).

C-Midden

In de klasse C-Midden was het stijlgoud voor Janne Mercken (LRV Hoeselt) met Emelwerth de la Loena (v. Vivienne’s Vision of Freedom). Hanne Jansen (LRV Hechtel Eksel) sprong naar zilver met Bent. In de Barema-A-wedstrijd mochten beide meisjes in omgekeerde volgorde aantreden in de prijsuitreiking.

B-Licht

In het stijlrijden van de reeks B-Licht ging het erelint naar Luna Peeters (LRV Overpelt) met Destiny. Lien Vanaken (LRV Molenbeersel ’t Hasselt) sprong naar provinciaal zilver met Kaatje en Lowie Vliegen (LRV Bocholt) pakte brons met Beauty.  In de Barema-A was het goud voor Lien. Luna reed naar zilver en Lowie naar brons.

A-pony's 

Bij de grote A-ponys was het stijlgoud voor Lien Vanaken (LRV Molenbeersel ’t Hasselt) met Vera. Tibau Mercken (LRV Hoeselt) sprong naar zilver met Kleine Bliksem.  In de Barema-A wedstrijd was het Tibeau die een gouden medaille mocht afhalen. Hij en Kleine Bliksem bleven netjes foutloos.

D-Licht

Knappe prestatie ook van Janne Mercken (LRV Hoeselt) in het stijlrijden van de klasse D-Licht. Ze won met Ganar van de Everr (v. Poppings Macho 2) voor Giel Kerkhofs (LRV Bocholt) met Kantje’s Ember (v. Justice H.R.) en Louise Wouters (LRV Kaulille) met Joly’s Condor. In de barema-A ging het goud naar Catho Vliegen (LRV Bocholt) met Boaz van de Teunishoeve (v. Kantje’s Ronaldo). Jana Corens (LRV Overpelt) sprong met Panache van de Noorwateringshoeve (v. Machno Carwyn) naar zilver en Giel Kerkhof’s pakte zijn tweede medaille van de dag met Fancy.

C-Licht

In de reeks C-Licht was het Barema-A-goud voor Rhune Bleyen (LRV Leopoldsburg) met Filini (v. Emmickhoven’s Diego). Jade Loos (LRV Overpelt) reed naar plaats twee dankzij een foutloze barrage met Pimmeke. In het stijlrijden was het Jade die won. Rhune werd hier knap tweede.

 

Alle resultaten