Martijn Tormans wint Finale SBB-Kampioenschap zesjarige springpaarden met Origi van’t Roosakker

SBB-Finales jonge springpaarden - Lummen

Niet alleen de reguliere Nationale LRV-Kampioenschappen vonden plaats is Lummen. Ook de Finales van de SBB-Competitie voor Jonge  Springpaarden kregen hun uitkomst op de prachtige pistes van de familie Postelmans.

In de reeks zesjarigen gingen 13 combinaties naar de barrage. Daarin bleven er 5 foutloos.  De snelste was Martijn Tormans van LRV Schoonbroek met Origi van’ t Roosakker (v. Echo van Spieveld).  Carmen Moors van LRV Mopertingen reed haar Tres Chique van Visa Versa Z ( -v. Thunder van de Zuuthoeve) naar een knappe tweede plaats. Brons was voor thuisamazone Inge Pieck van LRV Lummen met Jalve (v. Eldorado van de Zeshoek). Jasper Schepers (LRV Meldert) reed met Origi van ’t Geyzeven naar plaats vier. Plaats vijf was voor Gert Geeroms (lRV Kerksken) met Ellipse De Lezellec.  

Zeven combinaties sprongen naar een foutloze barrage bij de vijfjarigen. Dieter Aernouts (Kalmthout Achterbroek) won met Pyranka van ’t Achterhof (v. Global Express). Elke Appeltans sprong met Solid’s Girl WP Z (v. Solid Gold) zilver voor Stef Robberecht (LRV Moerzeke) met Pandora van de Kruishoeve (v. Cidane).

In de reeks met vierjarigen reden 34 combinaties naar een foutloze omloop.

Meer foto's

Dieter Aernouts wint bij de 5-jarigen met Pyranka van ’t Achterhof