LRV-ruiters organiseren open-hengstenshow in Rijbaan Kraaienhorst

 

Twee fijne LRV-ruiters, Pieter (LRV Beerse) en Sander Kenis (LRV Sint-Lenaarts) organiseren samen met Robin Anthonissen, de eerste editie van hun open-hengstenshow. De drie vrienden zijn drie  ambitieuze ruiters in de sport en we blijven zoeken naar de juiste match om te fokken. Daarom stellen wij op Paaszondag veertig  hengsten aan het fokkerspubliek voor in Rijbaan Kraaienhorst te Brecht.

“Ons doel is om jonge hengsten, kleinere fokkers en betere particulieren de kans te geven om hun hengst in de kijker te zetten. Daarnaast hebben ook de grotere sportstallen enkele nieuwe jonge aanwinsten die we willen tonen. De hengsten zullen per twee vakkundig worden voorgesteld door hun eigen ruiters,” verklaart Pieter het opzet van de avond.

Elegantie, kracht en finesse waarbij de hengst centraal staat. De deuren gaan open om 17u, de show zal starten om 18u. “We gaan er een interessante en gezellige avond van maken!” Geeft Pieter ook nog mee. Van harte welkom zondag 31 maart, vanaf 17u. in Rijhal Kraaienhorst.

Klik hier voor de indrukwekkende lijst met hengsten en ruiters