LRV Limburg kent provinciale indoorkampioenen dressuur

In de rijhal van de Paardenhumaniora van Bilzen organiseerde LRV Riksingen het Provinciaal Indoordressuurkampioenschap voor LRV Limburg.  Ruiters en amazones uit de reeksen ZZ tot en met Licht 1, probeerden er het felbegeerde groenwitte erelint te bemachtigen.

ZZ

In de klasse ZZ stonden de vier beste combinaties van het afgelopen indoorseizoen aan de start. Het was Katleen Vandenberg (foto) (LRV Meldert) die met Lucky Jazz van de Nethe (v. Sir Donovan) de provinciale overwinning pakte. Haar zevende (!) op rij in de hoogste LRV-dressuurreeks. De veelzijdige ruiter Dirk Smeets (LRV Riksingen) en zijn veelzijdige paard Icarus de Casmir (v. Casmir Z) reden naar zilver op amper 1 puntje van de winnende combinatie. Icarus en Dirk trekken ook meer dan hun plan in de hoogste eventing- en springreeks van LRV. Myria Bousse (LRV Hechtel Eksel) stuurde Sorico (v. Sorento) naar brons. De vierde plaats was voor Jos Schepers (LRV Heusden) met Juno B Schuilenbroeck (v. Gribaldi).

Zwaar 

In de reeks Zwaar 2 was het goud voor Anneleen Wagemans (LRV Tongeren) met Steriana vh Wentje (v. Stedinger). Lotte Maesen (LRV Bree) pakte het zilver met James Brown (v. Hofrat). Liesbet Janssen (LRV Leopoldsburg) en Match V’t Amaryllishof (v. Zhivago) reden naar brons.  In Zwaar 1 ging het provinciale goud naar Laure-Anne De Schutter (LRV Houthalen) met Frühling (v. Floratio). Gitte Debaeke (LRV Houthalen) regiseerde Lupé L’ Amore (v. Spielberg) naar zilver en het brons was voor Elisa Deblier (LRV Lommel) met Balve  B (v. Montreal).

Midden 

In de klasse Midden 2 was de overwinning voor Anaïs Bellinkx (LRV Meldert) met Caringka C (v. No Limit). In Midden 1 was er winst voor Hugo Debusschere (LRV Riksingen) met Boy (v. Betel XX).

Licht  

In Licht 2 ging de titel naar Luna Hartkamp (LRV Overpelt) met Orinta (v. Joop 111). In Lich1 was die eer voor Anneleen Schuermans (LRV Achel) met Ceban (v. Vivaldo).

Alle resultaten