LRV feest mee met Jumping Mechelen !!!

De bestuursleden van je rijvereniging, ponyclub of recreatieve club ontvingen enkele dagen geleden een mail waarin de procedure werd uitgelegd om tickets voor de eerste dag van Jumping Mechelen, aan voordeeltarief aan te schaffen. Voor zowel de JM Kids Day (sessie 1A) als voor JM Feest genieten de leden van LRV en hun familie een fikse korting op de toegangsprijs: 17€ i.p.v. 24€ (V.V.K-ticketprijs). Als je net als zovele LRV-leden aan een verminderd tarief naar de Nekkerhal wil op 26 december, spreek dan je clubverantwoordelijken aan. Niet te missen!

JM Kids Day - 26 december van 9u00 tot 18u00

 De JM Kids Day is en blijft een unieke belevenis. Ook dit jaar brengt de “Grote Kids Day Show” een 2-uur-durend spektakel met een opeenvolging van adembenemende en straffe shows. Als kers op de taart staat er nog een grandioos optreden van de enige en echte KetnetBand  op het programma.

 JM Feest - 26 december vanaf 18u30

 JM Feest wordt ook dit jaar een knaller! Met om 18u30 het Belgisch Indoor Kampioenschap en vanaf 21u00 wordt de Christmas arena omgetoverd tot een heus ambiancefestival met optredens van Swoop, 2Fabiola, de Romeo’s en Willy Sommers! En of het nog niet genoeg is gaan we vanaf 23u00 verder met de gerenommeerde DJ DREZZ.

 LRV Voordeelactie
Voor zowel de JM Kids Day (sessie 1A) als voor JM Feest genieten de leden van LRV en hun familie een fikse korting op de toegangsprijs:  17€ i.p.v. 24€ (V.V.K-ticketprijs)

Meer info: https://jumping-mechelen.com/