LRV EK-Team is bijna klaar voor vertrek naar European Cup in Segersjö (Zweden) - "Medaille is hét doel!"

Afgelopen zaterdag trainde de achtkoppige EK-selectie een voorlaatste keer op Belgische bodem. Morgen springen ze mee in de klasse Midden en rijden ze de zestal-proef nog op het ruitertornooi van Brecht. Als u ze nog eens aan het werk wil zien … van harte welkom in Brecht.

Na de training was er een persmoment met panelgesprek waar veel ambitie naar voor kwam, maar ook Belgische nuchterheid. Het team trekt onder leiding van topcoach Joris Vanspringel naar Zweden (Segersjö) voor een medaille. Zoveel is duidelijk en het is ook realistisch na de zilveren medaille van vorig jaar.

De European Cup start op dinsdag 22 augustus en eindigt op zondag 27 augustus. Meer info: http://segersjo.com/english

RTV de regionale zender voor de regio Kempen en Mechelen was aanwezig in de Ruiterschool en maakte een fijne reportage die zondagavond werd uitgezonden.  We geven jullie graag de link mee naar het item in het RTV-zondagjournaal. Klik hier voor de reportage

Na afloop van het gesprek ontvingen de geselecteerde ruiters hun pakket kleding en materiaal. Van harte bedankt daarvoor BR en T&E Horsehop.

Ook een speciale ‘dankjewel’ aan SBB, AVEVE, KBC, Acerta en Stephex Horsetrucks voor de ondersteuning van LRV en het team dat in Zweden de Belgische kleuren zal verdedigen.