LRV-combinaties doen het voortreffelijk in Jeugd Cup stijlrijden LRV-VLP

Chloé Hoste en Liesl Heylen hun droom komt uit

In de voormiddag was de droom van Chloé Hoste (LRV Merchtem) al uitgekomen. Een plaats in de absolute finale van de Jeugd Cup Stijlrijden op de grote Christmas-Arena van Jumping Mechelen. Haar droom werd nog mooier want de nationale LRV-Kampioene B-Licht reed naar goud met haar Fioco bij de ‘pony’s kleine maat’.  Fleur Volckaerts van LRV Broechem reed naar plaats twee met Parmante. Pauline Vlekken van LRV Vlijtingen reed naar brons. Een volledig LRV-podium!

In de reeks ‘grote maat’ zal Liesl Heylen zich Tweede Kerstdag 2019 nog lang herinneren. De amazone van LRV Herenthout won met Red Star Drum VH Jusschot. Auke De Neve reed zilver met Hutch Tatcher, voor Lotte Bollansee met Oak Forest Elmo.

Bij de paarden 85 cm. ging de zege naar Vlade Boyen met Izeli van het Wilderhof, voor Alexandra Vanpamel met Vimea Z.  Fleur Goorden en Ginger sprongen naar brons.

In de reeks 1.05m sprong Bart Junior Vandecasteele naar goud. Sara De Boeck van LRV Kontich legde een heel knap parcours af met Onini van het Leliehof. Het leverde haar een tweede plaats op.  Rosa Hutse en La Folie Douce Van de Backershoeve sprongen naar het brons.