LRV Brabant: Eline De Ridder is Provinciaal indoorkampioene in D-Midden

Straffe amazone, die Eline De Ridder (LRV Opwijk)! Nadat ze in 2021 de nationale outdoortitel en de KBRSF-eventingtitel bij de pony’s, voegt ze nu ook nog een provinciale LRV-titel in de klasse D-Midden aan haar CV toe.  Ze won zowel het stijlrijden als de barema-A-wedstrijd met haar Joe de la Grivardy (v. Aston du Langwater).  In de barrage met vijf, waren ze enige combinatie die foutloos bleef. Fien De Conninck (LRV Asse) reed naar plaats twee met Talente van Prinseveld (v. Konquistador van Orchid’s) in barema-A. Voor de tweede plaats in het stijlrijden tekende Xander Lamberts met Vico de Flagues (v. Quabar des Monceaux). Xander pakte met deze pony ook brons in de barema-A-wedstrijd en reed met zijn tweede pony Olily-V (v. Dynamite van het Hazelarenhoekje) naar de vierde plaats. De vijfde plaats in de barrage was voor Thibaud Ebinger (LRV Meise Wolvertem). Hij reed met Melodie van de Vondelhoeve (v. Vedett van de Vondelhoeve) ook naar een derde plaats in de stijlwedstrijd.

Niels Van Rossem pakt het stijlrijden en de Barema-A-wedstrijd in de reeks C-Midden. Margax Dereymaeker, tekent twee keer voor zilver.  In de reeks B-Licht wordt Louise De Clerck (LRV Merchtem) één van de grote favorieten voor de nationale indoorkampioenschappen. Ze won barema-A met Fiocco (v. Ten Ankers Bileander), en werd tweede met Sissi Optima (v. Goliath van de Groenweg). In het stijlrijden won ze met Sissi Optima en werd ze tweede met Fiocco. Nynke van den Eynde (LRV Asse) reed in beide wedstrijden naar brons met Olly Jumper van de Leeuw (v. Ive van de Delthoeve). Een vierde plaats was er voor Lobke Vermeir (LRV Opwijk) met Empress (v. Old Avenue’s Eric).

In de reeks C-Licht is het goud voor Margaux Van Rossem (LRV Wambeek) met Angel. Nena Peeters (LRV Wambeek) wint het stijlrijden met Isaura van de Bloemenhoeve (v. Calypso van de Vondelhoeve).  In de reeks D-Licht sprong Lars Van Rossem (LRV Wambeek) naar een eerste plaats in de barema-A. Julie Lamberts (LRV Kester) en haar Eikenhorst’s Mafred (v. Luckington Sportaide) had een druk en vruchtbaar weekend. Ze pakte een dag voor haar brons in de reeks Midden, bij de paarden, al goud in het stijlrijden bij de D-pony’s.  

Alle resultaten