LRV Brabant: Ben Thiry springt met Kadee van St-Rockes Kapelle naar 'zoveelste' provinciale titel

Eerlijk? ... We zijn de tel een beetje kwijtgeraakt ...

Na twee foutloze omlopen, gingen vier combinaties naar de barrage die over de Provinciale titel in LRV Brabant zou beslissen. In die barrage bleef enkel Ben Thiry van LRV Orsmaal foutloos met Kadee van St-Rockes Kapelle (v. Echo van ’t Spieveld). Het was meteen de zoveelste provinciale titel van Ben Thiry in de klasse Zwaar. We vermoeden dat Ben ondertussen zelf ook de tel is kwijtgeraakt. 

Sander Torsin (LRV Landen) reed de snelste barrage met Dana van de Waai Z (v. Deauville de la Vie Z) maar de combinatie kreeg een fout onderweg. Zelfde verhaal voor Dries Vanthienen met Elordonne S (v. Lord Z). De ruiter van LRV Kortenaken reed naar provinciaal brons voor Shauni Van Opstal (LRV Nederokkerzeel) met Kwinta van de Bremboshoeve (v. Breemeersen Crescendo).  Plaats vijf ging eveneens naar Shauni Van Opstal met haar Frou-Frou van de Bremboshoeve (v. Querlybet Hero).

Nell Delgouffe (LRV Ossel Brussegem) had een topdag in de klasse Midden. Ze won met Phassia vd Bisschop (v. Comme Il Faut) en ze reed met Zumba van het Waterschoot Z naar zilver. De derde pkaats ging naar Camille Verlinden (LRV Bekkevoort) met Kahlua VDE (v. Dakar VDL). Rob Holsbeek sprong naar de vierde plaats met Pam (v. Kentucky ter Doorn). Gunter Lemmens (LRV Hoeleden) sprong naar plaats vijf met Here I Am van de Zuuthoeve (v. Thunder van de Zuuthoeve).

Dries Vlayen (LRV Orsmaal) won de klasse Licht met Cornee (v. Cormint). Stijn Craessaerts (LRV Moorsel Tervuren) en Phantom van het Dorpelhof (v. Emerald van ’t Ruytershof) sprong naar de tweede plaats voor Lente Dierickx (LRV Opwijk) met Quercu van den Oude Eik (v. Jenson van ’t Meulenhof). Jozefien Lemaire (LRV Sint-Pieters Leeuw) pakte plaats vier met Pica-Linke van de Rispen (v. Thunder van de Zuuthoeve) voor Gunter Lemmens (LRV Hoeleden) met Himalaya van de Bremboshoeve. (v. Breemeersen Adorado).

Alle resultaten