Knappe Z-Indoor Pulderbos levert knappe winnaars op!

Provinciale Selectie Z-combinaties bekend

Wind en regen in Pulderbos - net zoals in de rest van het land - maar dat hield meer dan zestig (!) Z-combinaties uit LRV-Antwerpen niet thuis om in de knappe binnenpiste van LRV Pulderbos te strijden om een plaats op de Antwerpse selectielijst. Na de Z-Indoor kennen we de Z-combinaties die straks op 27 februari om de provinciale LRV-titel in de hoogste klasse zullen springen.

Martijn Tormans (LRV Schoonbroek) heeft Origi van’t Roosakker (v. Echo Van Speiveld) alvast sterk aan het springen. Hij bleef samen met twee combinaties foutloos in de barrage maar was net iets sneller dan de nummer twee, Raf Willemse (LRV Weelde Ravels) met Kwandor (v. Nabab de Rêve). Stef Brosens (LRV Rijkevorsel) sprong naar plaats drie met Hassan (v. Quadrillo). Jan Mertens (LRV Oostmalle) kreeg met Sira van Strikmolenhof Z (v. Stakkato) één fout in de barrage. Goed voor plaats vier. Evelien Kenis sprong met Eleonor van het Eegdeken (v. Numero Uno) naar plaats vijf. Ook Jeroen Geerts (LRV Sint-Lenaarts) en Jorich Spits (LRV Merksplas) plaatsten zich na twee foutloze omlopen voor de barrage. Zij mochten als nummers zes en zeven aanschuiven in de prijsuitreiking.  

Ine Brosens (LRV Meerle Meerseldreef) won in de klasse Midden met Ferdinand van ’t Palmenhof (v. Triomphe de Muze). Martijn Tormans reed in deze reeks naar zilver met La Luna van ’t Roosakker (v. Echo Van Spieveld) en Frederik Verschueren (LRV Leest) sprong naar een derde plaats met Ona vd Withoeve (v. Cantario). Robbe Verelst (LRV Zoersel) pakte plaats vier en Sofie Janssens (LRV Merksplas) pakte plaats vijf.

Klik hier voor de resultaten 

Klik hier voor de Selectie met Z-combinaties