Kato Wijndaele rijdt naar nationale LRV-Eventingtitel in hoogste reeks bij de pony’s

foto's: www.hippofoto.be (alle foto's komen deze week online) - Resultaten: https://eventing.one/

LRV Kerksken beleeft hoogdagen! Een dag voor de Z-winst van haar clubgenoot Yarno Geeroms, reed Kato Wijndaele naar de nationale Eventingtitel bij de pony’s in de hoogste reeks 5 (voor C- en D-pony’s). Kato reed Orchids Aiko’(v. Kantje’s Carlando) naar dagwinst en naar eindwinst in het criterium van de AVEVE Eventing Cup.  Met een sterke dressuurproef, een foutloze cross en slechts één springfout, is Kato de verdiende winnaar in Moerbeke en Nationale kampioene! Sterre Leirs (LRV Zoersel) reed haar Pepsi naar nationaal zilver. Het brons gaat naar Jade Douwen (LRV Kontich) met Up Wind’s Byyoutie (v. Bodo).

 

 

kato
Kato Wijndaele - reeks 5

 

In reeks 2, de hoogste reeks voor B-pony’s, gaat het erelint van Nationaal Kampioene naar Axelle Mariën (LRV Herenthout) met de knappe Rakker-L afstammelinge Parmante. Axelle reed in Moerbeke naar plaats twee in het dagklassement. De winst in het dagklassement was voor haar clubgenote Finn  Op de Beek  met Spring Surprise (v. Croniart Texas Storm). Finn pakt zilver in het eindklassement van deze reeks. Plaats drie, zowel in het dagklassement als in de eindrandschiking van de AVEVE Eventing Cup is voor Jesse Van Steen(LRV Bornem) met Job (v. Boster Heigraaf). Seppe De Baets (LRV Bassevelde) reed in Moerbeke Waas tussen al dat vrouwelijk geweld naar plaats vier in het dagklassement met Liezelshof Mystic (v. Cwrtycadno Taliesin). Plaats vijf is voor Maud Adriaensen (LRV Rijkevorsel) met Ten Ankers Freeanca (v. Vivienne’s Vision of Freedom).

 

 

axelle
Axelle Mariën - reeks 2
Jesse
Jesse Van Steen - Reeks 1 

 

In reeks 1, voor A-pony’s, verlengt Jesse Van Steen (LRV Bornem) haar titel met Kianty (v. Cadet). Het was de laatste wedstrijd voor deze combinatie. Kianty gaat Camille nu gelukkig maken. Jesse won zowel het dagklassement als het eindklassement van de AVEVE Eventing Cup. Warre Mischaux (LRV Haasrode Blanden) reed Nika naar de tweede plaats in Moerbeke Waas, voor Sieben Ceuppens (LRV Koningshooikt) met Salty. Leonie Van Elsen (LRV Herenthout reed Shine’s Spirit naar de vierde plaats, voor Kato Konings (LRV Zoersel) met Happy.

 

Thibault
Thibault Demeulemeester - reeks 4

 

In reeks vier (C en D-pony’s) gaat het nationale goud naar Thibault Demeulemeester (LRV Torhout), mede door winst in het dagklassement in Moerbeke Waas, met zijn Poulabrandy Queen (v. Oisin).  Floor De Witte (LRV Lokeren Heiende) reed naar plaats twee in Moerbeke met haar Meedenblik’s Gio (v. Rhodin Hedde). Brons ging naar Saar Keisse (LRV Bassevelde) met Orchid’s Tigersun (v. Kantje’s Carlando). Plaats vier ging naar plaatselijke amazone Estelle De Wandel (LRV Moerbeke Waas) met Peter.  De top-vijf werd vervolledigd  door Mirthe Matton (LRV Pepingen)  met Rani van het Elshout (v. Goliath van de Groenweg).

 

Lobke
Lobke Pauwels - Reeks 3 - C-pony's 

 

In reeks 3 voor C-pony’s is de dagzege voor Lobke Pauwels (LRV Bornem) met Moorstreet’s Lennon (v. Willow Tree’s Amigo). Lobke en haar ‘Lenny’ voor de vrienden, won ook het eindklassement van de AVEVE Eventing Cup en mag met een nationaal erelint naar huis.  In reeks 3 voor D-pony’s gaat de nationale titel naar Renske Bettens (LRV Grimbergen) met M’ Gulliver (v. Sulaatik Gold Digger). Renske won ook Ring 9. In ring 8 was de dagzege voor Freeke Callens (LRV Anzegem) met Bijoux. In Ring zes was er goud voor Liene Lambrichts (LRV Genk) met Roda-Nia van Blommerschot (v. Nia Domo’s Bolero).

 

renske
Renske Bettens - Reeks 3 - D-pony's