Jonge Dressuurpaarden van de SBB-Competitie showen hun talent tussen witte hekjes van … Aken

Ontdek de omzendbrief en de startlijsten!

Voor het eerst in de geschiedenis van LRV en van de SBB-Competitie zullen de dressuurwedstrijden voor jonge paarden apart van de springwedstrijden en volledig op GEOPAD-bodems kunnen plaatsvinden.  Dankzij LRV Genk en de Sentower Park kwam er na de overvloedige regenval snel een oplossing uit de bus. Een wat voor één.

De prachtige infrastructuur van het Sentower Park staat ZATERDAG 31 JULI 2021  in het teken van de dressuurruiters/amazones die hun jonge talenten in de meest optimale omstandigheden kunnen voorstellen.  U bent uiteraard van harte welkom in Opglabbeek om te supporteren voor uw favoriete combinaties.

Nog een bijzonder weetje: De witte hekjes die in Sentower Park dienst doen om de ringen te markeren, zijn de hekjes die ook in Aken voor de dressuur worden gebruikt. Niet iedereen kan zeggen dat hij of zij tussen de witte hekjes van Aken dressuur heeft gereden.

Van harte welkom om er samen met deelnemers, sponsors en supporters een mooie dag voor de dressuursport van te maken. #beleefLRV #talentsforthefutureOp 31/07/2021 wordt de finale van de SBB Competitie voor Jonge Paarden dressuur georganiseerd door LRV Genk.  

ALGEMEEN

  • Deze wedstrijd vindt plaats in SENTOWER PARK  (Leemkuilstraat - Opglabbeek).
  • Ruiters en amazones betalen hun toegang en krijgen die op het plaatselijke secretariaat terugbetaald.

DRESSUURWEDSTRIJDEN