Jolien Demeyer en Liesl Van Coppenollen zijn de nieuwe provinciale kampioenen in West-Vlaanderen

Daar zijn de kampioenschappen en daar is Jolien Demeyer en haar Grande-J (v. Clinton). De regerende outdoor- en indoor LRV-Kampioene voegt nog een provinciale titel toe aan haar al indrukwekkende palmares.  De amazone van LRV Wingene bleef als enige dubbel foutloos in de klasse Zwaar. Ze reist op 2 oktober als één van de grote favorieten af naar Waasmunster, als er om de Nationale LRV-titel gesprongen wordt.

Plaats twee in de klasse Zwaar ging naar Aurelie Deloof (LRV Pittem) waarmee u recent nog kon kennismaken in EquiTime en LRV-Magazine. Aurelie had in Ardooie Ito (v. Marius Claudius) onder het zadel. Ruben Lannoo (LRV Pittem) reed Javeline (v. Cooper vd Heffinck) naar brons, voor Youri Vandamme (LRV Lo Reninge) met Molly van ’t Poezelhof en Steven Decock (lRV Torhout) met Kairo van het Speienhof (v. Cardento).

In de klasse Midden ging het erelint naar Ann-Florence Noppe (LRV Ardooie) met Noblesse (v. Breemeersen Adorado). In de klasse Licht was er goud voor Matthias Demeulemeester (LRV Izegem) met Pepper (v. Canatano Z).

LRV Bredene wint de klasse ZA bij de achttallen. Bij de viertallen wordt de hoogste reeks gewonnen door LRV Ardooie.

In de hoogste reeks van de individuele dressuur is de hegemonie van LRV Westkapelle opvallend. Liesl Van Coppenolle wint met Comtesse v/d Heernis (v. Son de Niro). Diederik Desoete reed Fleedwood Mac (v. Jazz) naar provinciaal zilver. Liesl Van Coppenolle pakt ook brons met Fun van de Heernis (v. Lord Leatherdale).

In de klasse Zwaar 2 is het goud voor Siska Vandecasteele (LRV Westkapelle) en Corlando vd Stuyver (v. Contendro). In Zwaar 1 wint Stephanie Eeckhout (LRV Passendale) met de veelzijdige Dolores (v. Wellington).

Alle resultaten