Jeroen Geerts en Stijn Rombouts zijn de nieuwe nationale LRV-Kampioenen

Het moet een unicum zijn in de geschiedenis van LRV. De twee kampioenen van de hoogste reeks, komen uit één en dezelfde club. In de springklasse Zwaar wint Jeroen Geerts van LRV Sint-Lenaarts met Japrilli VH (v. Echo van ’t Spieveld). In de klasse ZZ dressuur gaat de zege naar Stijn Rombouts van LRV Sint-Lenaarts met Lars van de Hoenderheide (v. Negro).    

In het springen gingen vier combinaties naar de barrage. Daarin bleven Jeroen en Vaprilli VH als enige foutloos. De tweede plaats ging naar Bram Bosch van LRV Lichtaart met  Jashar van de Heikenshoeve (v. Echo van het Neerenbosch). Koen Snoeijs van LRV Minderhout  en Zidane (v. Lupicor) maakten het volledige podium Antwerps.  Voormalig nationaal indoorkampioene Femke D’hoore (LRV Sinaai) sprong naar de vierde plaats met High Wind van’t Schrijberg. Plaats vijf was Bram Bosch met Filly van de Heikenshoeve (v. Bentley vd Heffinck).

In de klasse ZZ ging het zilver naar Sakina Van Dijck (LRV Schriek) met Bonvivant (v. Tolando).  Xanthe De Backer (LRV Broechem) zorgde er met Batiqar meteen voor dat ook dit podium volledig Antwerps kleurde.