Janne Caals rondt knappe barrage foutloos af en springt naar goud in de klasse Midden

In de klasse Licht, had ze nog wat pech met een fout op de laatste hindernis van de barrage. Dat zou haar geen tweede keer overkomen dacht Janne Caals (LRV Sint-Gillis-Waas) en ze bleef netjes foutloos in de barrage van de klasse Midden. Bovendien in de allersnelste tijd want haar barragerit was er één uit het boekje. Knap hoe ze de tijd van haar provinciegenoot Thomas De Cock (LRV Eksaarde Doorslaar) nog kon verbeteren.

Janne haar Leffe van de Zandloper (Houston x Omar). Deze Leffe werd gefokt bij papa Andel Caals in Meerdonk. De ‘CS’ is de naam van de moeder ‘Anais CS’ van deze Leffe staat voor de namen van de fokkers Dirk Caremans & Wim Smet. Dirk, huisfotograaf van LRV, zal ongetwijfeld met een fijn gevoel de foto’s van deze combinatie genomen hebben. Ook één van de twee paarden waarmee Janne in de klasse Licht reed, Quizz van de Zandloper (v. Corydon van T&L) komen overigens uit deze moeder. Ze bleven allebei 'nul' in de twee basisomlopen. 

Thomas De Cock sprong met Nisra-R naar plaats twee. Deze Nisra-R is een dochter van Echo Van Spieveld en werd gefokt bij Jan Ruijgers in Lochristi. Stijn Crassaerts (LRV Moorsel Tervuren) reed naar brons met de Emerald-zoon, Phantom van het Dorpelhof. Plaats vier in de barrage met negen kandidaten was voor Inne Brosens (LRV Meerle Meerseldreef) met Ferdinand van ’t Palmenhof (v. Triomphe de Muze).  Sofie Van De Perre (LRV Schoonbroek) tekende voor plaats vijf met Tess du Coeur des Collines Z.

Plaats zes gaat naar Rik Heylen (LRV Lille) en Lentedame (v. Glasgow-W vh Merelsnest) sprongen naar de zesde plaats.  Bram Bosh (LRV Lichtaart) pakte de zevende plaats met Quadrilla van het Hemeldonk (v. Singular LS La Silla).  Glenn Aerts (LRV Heusden) sprong met Qamile van het Venushof (v. Kannan) naar plaats acht. De jonge Kilian Franco (LRV Bassevelde) sprong met Quarantinette vt Hazelarenhoekje (v. Urana de Cartigny) naar de negende plaats.

Klik hier voor alle resultaten