Horse Immo wordt Loyal partner van LRV!

LRV-leden opgelet!!!

​Denkt U als LRV lid  eraan om uw vastgoed te verkopen dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs en kan u  genieten van een aanzienlijk voordeel indien u kiest voor een samenwerking met Horse Immo.

HORSE IMMO is gespecialiseerd in vastgoed met stallingen, weides, boerderijen, hoeves, manèges of andere woningen met potentieel voor het houden van paarden of andere viervoeters en dit in gans België. 

Ons team bestaat uit erkende vastgoedmakelaars met kennis en affiniteit voor paarden die bovendien actief zijn verschillende takken van de sport. Ook zijn wij vertegenwoordigd binnen LRV en merken wij dat ons aanbod veelal de LRV-leden aanspreekt, vandaar dat het voor ons een logische stap leek om 'Loyal Partner' te worden. 

Wij zorgen als makelaar voor een marktconforme waardering van uw vastgoed. Onze realistische, correcte schatting vormt de basis voor een transparante samenwerking en een vlotte verkoop. Wij hebben bovendien “in house” kennis van vergunningen, stallenbouw, landbouw, bestemmingswijziging, milieuwetgeving, ... 

Logo Horse Immo