Helaas Helaas ... De vierde golf haalt ook Jumping Mechelen in

????????? ??????? ???????? ????

Allerbeste vrienden van Jumping Mechelen,

De voorbije weken hebben jullie ons luid en duidelijk laten horen hoezeer jullie uitkijken naar die langverwachte 40ste verjaardag van Vlaanderens Kerstjumping – Memorial Eric Wauters. Jullie steun en enthousiasme bleef ons motiveren om, na een zware periode, voor alle fans een lichtpuntje te creëren: een mooie sportieve afsluiting van 2021. Daarom spijt het ons des te meer dat we jullie vandaag toch nog moeten teleurstellen. Jumping Mechelen 2021 gaat niet door. We hadden het zo graag anders gezien. Maar we hebben geen keuze.

We kunnen de oproep vanuit de ziekenhuizen niet meer negeren en ook voor ons gaat de gezondheid van iedereen in onze samenleving voor op al het andere. Bovendien krijgt ons event binnen de huidige COVID-19 maatregelen niet de nodige zuurstof om door te gaan. Jumping Mechelen is een zeer divers event, maar wordt vooral beschouwd als een indoor sportevenement. Daar mogen momenteel geen bezoekers aanwezig zijn. En zonder ons enthousiast publiek, kan Jumping Mechelen gewoonweg niet verdergaan.

Alle aangekochte tribunetickets worden automatisch terugbetaald via Teleticketservice. Alle business seats en VIP-tafels worden eveneens terugbetaald door Jumping Mechelen op de rekening die gebruikt werd voor de aankoop.

We weten dat velen onder jullie gestreden hebben voor een startplaats op één van onze preselecties. Momenteel zoeken we naar een alternatieve datum en locatie om de geselecteerden voor de JM Indoor Masters en eventuele andere wedstrijden een prachtige finale te geven. Wij houden jullie hiervan op de hoogte via onze website en social media. Ook de liga’s zullen hun leden informeren zodra er meer nieuws is.

Auction Mechelen en de finale vrijspringen voor 2-jarige paarden gaan eveneens door. De halve finale die gepland staat aankomende zondag, 5 december, in het Azelhof wordt nu een finale. Vervolgens zal Auction Mechelen gehouden worden op 29 december, zoals voorzien, maar online. Meer info kan je vinden op www.auction-mechelen.com.

We delen vandaag dit nieuws met pijn in ons hart, maar voelen ons enorm gesterkt door ons fantastische publiek, onze onmisbare medewerkers, onze trouwe partners en onze enthousiaste deelnemers.

Bedankt voor alles! We spreken af in 2022. In de Nekkerhal. Voor de meest onvergetelijke Jumping Mechelen ooit. Opdat we eindelijk die 40 kaarsjes kunnen uitblazen.

Het Organiserend Comité van Jumping Mechelen