Heeft u de nieuwe SBB-Hindernissen al gespot?

Ontdek de nieuwe SBB-Hindernissen!’

Klinkt een beetje contradictorisch? Niet?

Twee spiksplinternieuwe hindernissen werden eerder geleverd in de Ruiterschool in Oud-Heverlee. Ze zijn momenteel al 'ten velde' op de verschillende organisaties.

SBB en hindernissen ... Het klinkt een beetje contradictorisch want SBB staat nu net voor het weghalen van alle mogelijke ‘hindernissen’ voor ondernemingen, vrije beroepen en organisaties in social profit bij het realiseren van hun doelstellingen.  - Meer SBB: www.sbb.be 

Jef Franck

SBB is al jaren partner van LRV. De SBB-Competitie voor is daar de meest bekende exponent van. De focus op jong talent en talent kansen geven is ook bij SBB een belangrijke kernwaarde.

 

Jef Franck 

PR-manager, accountant en belastingsconsulent bij SBB

Bart Nelissen

We kunnen ons heel goed vinden in datgene waar LRV voor staat. Toegankelijke paardensport. Alle disciplines. LRV is verankerd in zowat elke gemeente in Vlaanderen en iedereen is welkom bij LRV. Het is bij SBB eigenlijk net hetzelfde. Elke ondernemer is bij SBB welkom. We kunnen hem of haar op heel veel vlakken ondersteunen. Aannemers, vrije beroepers, landbouwers,… voor elk type ondernemer hebben we specialisten in verschillende disciplines.  Ondertussen beschikken we met SBB over 30 kantoren verspreid over heel Vlaanderen. Zo staan we ook dicht bij de klant wat het persoonlijk contact vergemakkelijkt.

Bart Nelissen

Commercieel directeur bij SBB Accountants & Adviseurs